GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα εμπλοκή για τα άρματα που θα μεταφερθούν από την Ξάνθη στην Θεσσαλονίκη. Ο Βενιζέλος δεν πάει στην παρέλαση...

"Αποτελεί πρόκληση στις θυσίες του ελληνικού λαού, από τέσσερα άρματα και ένα αεροπλάνο που θα έπαιρναν αρχικά μέρος, τελικά να λαμβάν...

"Αποτελεί πρόκληση στις θυσίες του ελληνικού λαού, από τέσσερα άρματα και ένα αεροπλάνο που θα έπαιρναν αρχικά μέρος, τελικά να λαμβάνουν μέρος 20 άρματα -κάποια εκ των οποίων θα μεταφερθούν από την Ξάνθη- 12 αεροπλάνα και ελικόπτερα."
"Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν πρόκειται να παραστεί στην αυριανή παρέλαση στη Θεσσαλονίκη".
Αυτό τόνισε μιλώντας στο σταθμό ΣΚΑΪ ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης.
Ο κ. Καρύδης συνέχισε λέγοντας πως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ούτως ή άλλως, δεν εκπροσωπεί την κυβέρνηση και παράλληλα αναφέρθηκε σε έκφραση ενόχλησης του κ. Βενιζέλου για τον αριθμό των μηχανοκίνητων μέσων που θα λάβουν τελικά μέρος στην παρέλαση.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά "αποτελεί πρόκληση στις θυσίες του ελληνικού λαού, από τέσσερα άρματα και ένα αεροπλάνο που θα έπαιρναν αρχικά μέρος, τελικά να λαμβάνουν μέρος 20 άρματα -κάποια εκ των οποίων θα μεταφερθούν από την Ξάνθη- 12 αεροπλάνα και ελικόπτερα."
Σύμφωνα με τον κ. Καρύδη, το κόστος θα είναι τελικά πολλαπλάσιο των 35 χιλιάδων ευρώ, ποσό - κόστος το οποίο αρχικά είχε ανακοινώσει ο κ. Αβραμόπουλος.
Η αναφορά του κ. Καρύδη ενόχλησε την κ. Βούλτεψη η οποία άφησε αιχμές για τη στάση του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι "σε μια κυβέρνηση συνεργασίας οι υπουργοί του ενός κόμματος πρέπει να σέβονται τις αποφάσεις των συνεργατών τους από το άλλο κόμμα."

4 σχόλια

  1. Αφόδευσε η γελάδα στο αλώνι ! Δεν θα παραστεί ο αρχηγός ενός κόμματος του 3% ; Ο, μον ντιέ ! Τι απώλεια !

    Μάλλον τα γιούχα φοβήθηκε και το κράξιμο από τους πολίτες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφόδευσε η φορβάς εν αλωνί και για την παρουσία όλων των πούστηδων (με την κακή έννοια) στην εξέδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΘΙΧΤΗΚΕ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΛΑΒΗ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ. ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΑΓΑΡΙΣΜΕΝΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕ.....ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΦΑΡΑΣΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ως ποτε θα κανω το μαλακα27 Οκτ 2013, 9:21:00 μ.μ.

    ΚΑΝΕΤΕ,λαθος ρε σεις οι παραπανω.
    Ο Βοϊβοδας επαθε ευκοιλιοτητα
    -εφαγε κατι χαλασμενο μη το πεταξει-
    γι' αυτο δεν θα παει

    τον παρεξηγησατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση