GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλο πρόβλημα στο Βορειότερο νηπιαγωγείο της Ελλάδας. Ακούει κανείς;

Δύο νηπιαγωγούς ζητούν οι ακρίτες του Τριγώνου. Οι γονείς οι οποίοι μένουν στο βορειότερο σημείο της χώρας και στέλνουν τα παιδιά το...


Δύο νηπιαγωγούς ζητούν οι ακρίτες του Τριγώνου. Οι γονείς οι οποίοι μένουν στο βορειότερο σημείο της χώρας και στέλνουν τα παιδιά τους στο βορειότερο σχολείο της χώρας, ζητούν δύο δασκάλους για να υπάρχει καλύτερη...

ποιότητα μαθήματος στα νήπια του Τριγώνου και για να λειτουργήσει το ολοήμερο σχολείο ώστε όσοι γονείς εργάζονται να μπορούν να εργαστούν και πάλι.
Στο σχολείο έχουν γραφτεί και παρακολουθούν μαθήματα 27 παιδάκια. Μικρά παιδιά, που δε μένουν σε πόλη. Που για να πάνε σχολείο μεταφέρονται από χιλιόμετρα μακρυά. Αξίζουν να έχουν άλλες δύο νηπιαγωγούς άραγε;
Από την Τετάρτη, η διαμαρτυρία των γονέων είναι η αποχή από τα μαθήματα.
Οι γονείς έχουν αποστείλει επιστολές σ’ όλους τους βουλευτές του Έβρου, τους διευθυντές εκπαίδευσης και στον ίδιο τον Υπουργό Παιδείας.
Προς το παρόν, δεν υπάρχει απάντηση, ενώ μεγάλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μέχρι την Παρασκευή δεν είχε επισκεφτεί το σχολείο ούτε ένας δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ορεστιάδας, για να εκφράσει τουλάχιστον τη συμπαράστασή του.
Δείτε το βίντεο.
Ίσως κάποιος να ακούσει την αρχή . . . εκεί όπου μιλούν αυθόρμητα τα παιδιά.
thrakinea.gr

1 σχόλιο

  1. Είμαστε απατεώνες κύριοι του ΔΝΤ μαζί και ο ΦΑΗΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ-ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ...

    ΕΛΆΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΆΡΕΤΕ ΟΛΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ...ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ..ΧΑ.ΧΑ.

    ΑΕΚ: Τα χρήματα του ΟΠΑΠ πέταξαν σε άλλη εταιρεία! Όχι, κύριοι, δεν πήρε η καημένη η ΑΕΚ τη χορηγία !!!

    To The PressProject αποκαλύπτει πώς η περίφημη χορηγία του ΟΠΑΠ στην ΑΕΚ κατέληξε σε τρίτη εταιρεία της οικογένειας Μελισσανίδη, μετόχων επίσης τόσο στον ΟΠΑΠ όσο και στην ΑΕΚ.

    Πήρε η καημένη η ΑΕΚ μια χορηγία από τον ΟΠΑΠ και πέσανε όλοι οι άλλοι να τη φάνε γιατί, λένε, πήρε πολλαπλάσια χρήματα απ’ αυτά που…παίρνουν ακόμα και οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Όχι, κύριοι, δεν πήρε η ΑΕΚ τη...
    χορηγία. Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.

    Το ThePressProject αποκαλύπτει ότι η χορηγία ύψους 1.860.000 ευρώ (άνευ ΦΠΑ) δεν δόθηκε στη ΑΕΚ, δόθηκε σε μια νεοσύστατη κατασκευαστική εταιρεία που φέρει το όνομα «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» και είναι ιδιοκτησίας του κ. Γιώργου Μελισσανίδη, υιού του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, γνωστού ως Tiger.

    Και οι δύο είναι ανάμεσα στους μετόχους της Emma Delta η οποία εξαγόρασε το 33% των μετοχών του ΟΠΑΠ.

    Η κατασκευαστική αυτή εταιρεία συστάθηκε με κεφάλαιο 1.000.000 ευρώ από τον κ. Γ. Μελισσανίδη, ο οποίος κατέχει το 98,5% του κεφαλαίου (985.000 ευρώ). Το υπόλοιπο 1,5% το κατέχουν άλλοι γνωστοί επιχειρηματίες όπως ο εφοπλιστής Πέτρος Παππάς, ο Μάκης Αγγελόπουλος (Neurosoft, ΟΠΑΠ), ο κ. Γιάννης Ολύμπιος (V+O, ΟΠΑΠ) και άλλοι επιφανείς δραστήριοι επιχειρηματίες.

    Η εταιρεία αυτή συστάθηκε στις 29 Αυγούστου 2013 και πήρε αριθμό μητρώου (ΓΕΜΗ) στις 5 Σεπτεμβρίου 2013, προκειμένου να προβεί στη μελέτη του σχεδίου ανέγερσης ποδοσφαιρικού γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Προφανώς η μελέτη περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την ανάληψη χορηγιών για λογαριασμό της ΑΕΚ.

    Δεν μπαίνουμε στις λεπτομέρειες της χορηγικής συμφωνίας γιατί υπάρχουν πολλά σημεία που εγείρουν ερωτήματα, όπως για παράδειγμα ότι με την υπογραφή της (μέσα Σεπτεμβρίου 2013) η «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» θα λάβει 200.000 ευρώ – χωρίς δηλαδή να έχει γίνει κάποια ενέργεια. Επίσης, η κατασκευαστική θα πάρει 300.000 ευρώ την 1η Νοεμβρίου 2013.

    Η εν λόγω σύμβαση υπογράφεται από την πλευρά του ΟΠΑΠ από τον διευθύνοντα σύμβουλό του κ. Κ. Λουρόπουλο και από την πλευρά της κατασκευαστικής από τον
    κ. Νίκο Στράτο.

    Μετά απ’ αυτό, όλοι όσοι σχετίζονται με ομάδες Γ’ Εθνικής μπορούν να συστήσουν μια κατασκευαστική εταιρεία η οποία θα ασχοληθεί με τη μελέτη σχεδίου ανέγερσης ποδοσφαιρικού γηπέδου και να ζητήσουν μεγάλη χορηγία από τον ΟΠΑΠ. Όχι μόνο ελληνικές ομάδες, αλλά -γιατί όχι;- και ομάδες του εξωτερικού.

    Αν κάποιος αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν ένα ολόκληρο διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΑΠ να εγκρίνει τέτοιες χορηγίες όχι απευθείας στις ομάδες αλλά σε κατασκευαστικές εταιρείες, θα πρέπει να απευθυνθεί στο ίδιο του το Δ.Σ., το οποίο απαρτίζεται και από εκπροσώπους του ελληνικού δημοσίου.

    Από την άλλη, το πώς είναι δυνατόν μέτοχος του ΟΠΑΠ (οικογένεια Μελισσανίδη) που διαθέτει και ομάδα (ΑΕΚ) να ζητάει να παίρνει και χορηγίες από τον ΟΠΑΠ κι από πάνω να τις μεταφέρει σε τρίτη εταιρεία είναι ένα θέμα που άπτεται της σύγκρουσης συμφερόντων αλλά και θεμάτων ανταγωνισμού.

    ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ

    ΦΕΚ 5650

    Από thepressproject μέσω paganeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση