GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τίτλοι τέλους για την Όπερα της Νέας Υόρκης - Υπέβαλλε αίτηση πτώχευσης

Αίτηση πτώχευσης κατέθεσε χτες την Πέμπτη η Όπερα της Νέας Υόρκης μετά την ανακοίνωση στις αρχές της εβδομάδας ότι απέτυχε να συγ...


Αίτηση πτώχευσης κατέθεσε χτες την Πέμπτη η Όπερα της Νέας Υόρκης μετά την ανακοίνωση στις αρχές της εβδομάδας ότι απέτυχε να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα προκειμένου να συνεχίσει τη λειτουργία της.
Η 70χρονη « Όπερα του Λαού» απηύθυνε επείγουσα έκκληση εξεύρεσης πόρων, αλλά συγκεντρωσε μόλις δύο εκατομμύρια δολάρια από τα επτά που απαιτούνται μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.
Αυτή την εποχή, η εταιρεία παρουσίαζε την όπερα «Άννα Νικόλ», μία όπερα βασισμένη στη ζωή και τον θάνατο της Άννας Νικόλ Σμιθ–μίας στριπτιζέζ από το Τέξας που έγινε γνωστή κυρίως από τον γάμο της με τον υπέργηρο μεγιστάνα πετρελαίων Τζ.Χάουαρντ Μάρσαλ, όταν εκείνος ήταν 89 κι εκείνη 26 ετών.
Η Όπερα της Νέας Υόρκης ιδρύθηκε το 1943 και ονομάστηκε «Η Όπερα του Λαού» από τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Φιορέλο Λα Γκουάρντια. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, η εταιρεία βοήθησε να εκτοξεύσει τις καριέρες πολλών διασήμων καλλιτεχνών της όπερας, μεταξύ των οποίων και του Πλάσιντο Ντομίνγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση