GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Επένδυση με μεγάλες προοπτικές ο Φετφατζίδης»

Με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του στη Τζένοα, Γιάννη Φετφατζίδη, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στην αναμέτρηση της εθνικής Σλοβακία...

Με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του στη Τζένοα, Γιάννη Φετφατζίδη, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στην αναμέτρηση της εθνικής Σλοβακίας απέναντι στην Ελλάδα αναφέρθηκε ο Γιουράι Κούτσκα.
Ο 25χρονος διεθνής μέσος, με δηλώσεις στον Τύπο της πατρίδας του ενόψει της αναμέτρησης των προκριματικών του Μουντιάλ, τόνισε ότι το παιχνίδι απέναντι στην Ελλάδα θα αποτελέσει το νέο ξεκίνημα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σλοβακίας.
«Είμαι στεναχωρημένος για το γεγονός πως δεν μπόρεσε να συνεισφέρω στα προηγούμενα παιχνίδια των προκριματικών. Για εμάς ξεκινάει ένας νέος κύκλος με την αναμέτρηση απέναντι στην Ελλάδα, γυρίζουμε σελίδα. Θα είναι μια δύσκολη αρχή αφού θα βρούμε μπροστά μας μια ομάδα υψηλών προδιαγραφών», είπε χαρακτηριστικά για την αναμέτρηση της Σλοβακίας απέναντι στην Ελλάδα και εν συνεχεία αναφερόμενος στον Γιάννη Φετφατζίδη, τόνισε:
«Έχει πολύ καλό χαρακτήρα και είναι εξαιρετικός παίκτης. Μια σπουδαία επένδυση, νέος, με μεγάλες προοπτικές. Πρέπει να του δοθεί χρόνος να προσαρμοστεί, η εκμάθηση της γλώσσας θα είναι σημαντική για τον ίδιο. Τον περιμένω την Παρασκευή για να του δώσω το χέρι μου». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση