GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ: «Τέλος στην εποχή της ασυδοσίας και της ατιμωρησίας»

Στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Λιβάδι Ελασσόνας, με θέμα «Διαφάνεια στην Πρωτογενή Παραγωγή», που συνδιοργάνωσαν το Υπουργείο Αγρ...

Στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Λιβάδι Ελασσόνας, με θέμα «Διαφάνεια στην Πρωτογενή Παραγωγή», που συνδιοργάνωσαν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και η Γενική Γραμματεία Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο κ. Σούρλας μεταξύ άλλων τόνισε:

«Είμαστε αποφασισμένοι και προχωράμε στην πάταξη της διαφθοράς που οδήγησε τη χώρα μας στη χρεωκοπία, στον μαρασμό και στην εθνική ταπείνωση.

Πρέπει να αντιληφθούν οι πάντες, οι επίορκοι, οι απατεώνες, οι καταχραστές του δημοσίου χρήματος, ότι τελείωσε η εποχή της ασυδοσίας και της ατιμωρησίας.
Ιδιαίτερα αυτό πρέπει να το αντιληφθούν ορισμένοι στον αγροτικό συνεταιριστικό χώρο που, ενώ τους εμπιστεύθηκαν οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι την εκπροσώπησή τους και την διαχείριση των οικονομικών τους υποθέσεων, αυτοί εκμεταλλεύτηκαν τις θέσεις τους για την προσωπική τους καλοπέραση και πλουτισμό και κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα.

Μέσα από το Εθνικό Σχέδιο Δράσης «ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ» που εκπόνησε για την πάταξη της διαφθοράς η Γενική Γραμματεία Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, αλλά και μέσα από τις ειδικότερες δράσεις που προωθεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, η Κυβέρνηση προχωρά στην εξυγίανση του χώρου της πρωτογενούς παραγωγής και στην εμπέδωση κλίματος διαφάνειας, στην τήρηση της νομιμότητας και στη χρηστή διαχείριση.

Για όλους αυτούς τους λόγους είμαστε πεπεισμένοι ότι σε αυτήν την προσπάθεια θα έχουμε αρωγούς τους αγρότες, τους γεωργούς, τους κτηνοτρόφους, οι οποίοι έχουν αντιληφθεί ότι δεν πρέπει πλέον να ανέχονται τη δράση κυκλωμάτων επιτήδειων που τους καταληστεύουν, αλλά ότι πρέπει να συμβάλουν και αυτοί οι ίδιοι στη δημιουργία και στην ανάπτυξη ενός εκσυγχρονισμένου]. συνεταιριστικού κινήματος, με ανθρώπους άξιους, ικανούς και έντιμους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση