GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Υπάρχει φλερτ που θα σόκαρε»

Η Νάντια Μπουλέ απασχολεί διαρκώς τα media τόσο για τα επαγγελματικά της όσο και για την προσωπική της ζωή. Η γνωστή παρουσιάστρια ...


Η Νάντια Μπουλέ απασχολεί διαρκώς τα media τόσο για τα επαγγελματικά της όσο και για την προσωπική της ζωή.
Η γνωστή παρουσιάστρια που είναι πια μαθημένη στα δημοσιεύματα, έχει, φροντίσει να κρατηθούν κάποια πράγματα μακριά από τα φώτα.
Γι’ αυτό και μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ αρχίζοντας τη συνέντευξη με το γεγονός ότι δεν έχει νιώσει ερωτευμένη εδώ και καιρό, προσδιορίζοντάς το σε… κάποια χρόνια.
-Ποιο πρότυπο άντρα μπορεί να σας συναρπάσει;
«Κάποιος με πολλά ενδιαφέροντα, εργατικός, με χιούμορ. Εκείνος που θα μπορώ να του μιλάω ανοιχτά χωρίς να έχω κανέναν περιορισμό στο κεφάλι μου».
-Πρέπει να είναι του ίδιου ή μεγαλύτερου οικονομικού στάτους από εσάς;
«Όχι. Αυτό αποτελεί ανασφάλεια περισσότερο του άντρα».
-Πώς λειτουργείτε μέσα σε μια σχέση;
«Σκέφτομαι για δύο. Μου αρέσει να φροντίζω τον άλλο».
-Ζητάτε ένα λιμανάκι ή έντονο πάθος;
«Θα ήθελα να βρω κάτι ήρεμο και βατό. Ζητάω μια ισορροπία».

-Σας έχει κάνει εξαιρετικά ζηλιάρα μια σχέση;
«Γενικά δεν ζηλεύω. Οι περισσότερες σχέσεις μου δεν μου είχαν δώσει λόγο για κάτι τέτοιο. Έτυχε όμως μία να μου δώσει και να τρελαθώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξε επιστροφή. Μου προκάλεσε τόση ανασφάλεια ότι δεν πατάω σε στέρεο έδαφος, που μου έφερε πολλά προβλήματα».
-Έχετε κλάψει για άντρα;
«Πολύ».
-Σας έχουν διεκδικήσει άντρες;
«Επίσης πολύ. Και στη φάση του φλερτ και έπειτα από χωρισμό. Όταν δένομαι με έναν άνθρωπο, γίνομαι χαλί να με πατήσει. Δεν έχω μάθει να βάζω τα όρια που πρέπει στους άλλους, επιτρέποντάς τους έτσι να καταλαμβάνουν μέσα μου αλλά και στη ζωή μου περισσότερο χώρο από εκείνον που θα έπρεπε και αυτό ασυνείδητα το εκμεταλλεύονται. Όταν λοιπόν φεύγεις από μια τέτοια σχέση, η διεκδίκηση μετά γίνεται πιο δυνατή».

-Υπάρχει κάποια σχέση σας που θα σόκαρε και δεν την ξέρει ο κόσμος;
«Ναι. Όχι, όχι σχέση… Φλερτ».

-Σας έχουν κάνει πρόταση γάμου;
«Ευθέως όχι. Μου έχουν πει “θέλω τον επόμενο χρόνο να το δούμε πιο σοβαρά”».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση