GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπλερ σύμβουλος της κυβέρνησης Ράμα

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ βρίσκεται στα Τίρανα, όπου παραβρέθηκε στη συνεδρίαση της νέας κυβέρνησης του πρωθυπου...


Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ βρίσκεται στα Τίρανα, όπου παραβρέθηκε στη συνεδρίαση της νέας κυβέρνησης του πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

Στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με τον κ. Ράμα, στην οποία ανακοινώθηκε ότι θα είναι σύμβουλος της αλβανικής κυβέρνησης.

Ο κ. Ράμα τόνισε ότι ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός δεν θα πληρώνεται από τους Αλβανούς φορολογούμενους, αλλά θα προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του στην αλβανική κυβέρνηση.

Ο κ. Μπλερ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη νέα του αποστολή και πρόσθεσε ότι θα βοηθήσει στην οικοδόμηση μιας διαφορετική Αλβανίας.

"Είμαι εδώ γιατί πιστεύω σε αυτή τη χώρα, σε αυτούς τους ανθρώπους, και πιστεύω στο όραμά τους για την πρόοδο. Νομίζω ότι η ιδέα του προσανατολισμού της χώρας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια πολύ σημαντική ιδέα και θα ήθελα πολύ να δω αυτή τη χώρα, μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας" δήλωσε ο κ. Μπλερ, ο οποίος είναι πολύ δημοφιλής στην Αλβανία, λόγω της στάσης του, υπέρ της επέμβασης του ΝΑΤΟ στο Κόσοβο, το 1999.

athina984.gr

2 σχόλια

  1. "Νομίζω ότι η ιδέα του προσανατολισμού της χώρας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια πολύ σημαντική ιδέα και θα ήθελα πολύ να δω αυτή τη χώρα, μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας"
    ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ.
    ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ;

    Τόνι Μπλερ = ΝΟΘΟΣ ROTHSCHILD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΠΛEΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΤΙ ΣΤΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΟΥΡΗΤΗΡΙΑ ;
    ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ
    ΤΟΥ LORD JACOB ROTHSCHILD

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση