GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερα τα μέλη της σπείρας που «χτυπούσε» σούπερ μάρκετ

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις νεαροί, δύο άνδρες 20 και 21 ετών και μια 22χρονη κοπέλα, που συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδ...


Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις νεαροί, δύο άνδρες 20 και 21 ετών και μια 22χρονη κοπέλα, που συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα κατηγορούμενοι για την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη.

Τη Δευτέρα μετά την απολογία τους, ανακριτής και εισαγγελέας, τους επέβαλλαν τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ στους δύο πρώτους επιβλήθηκε, επιπλέον, και χρηματική εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ.

Οι δύο νεαροί άνδρες ομολόγησαν την πράξη τους, την οποία απέδωσαν στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Αντίθετα, η κοπέλα αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή της στην υπόθεση.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση αναζητείται ακόμη ένας 25χρονος.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι φερόμενοι ως δράστες από τις αρχές του μήνα φέρονται ότι είχαν «χαρτογραφήσει» πιθανούς στόχους, που αφορούσαν κυρίως σε σούπερ μάρκετ στις περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης καθώς και σε διάφορες ΔΟΥ της πόλης.

Πηγή: www.protothema.gr

3 σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΗΖΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΚΟΤΣΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.
    ΑΙΣΧΟΣ .ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΥΣΙΑΣΤΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MOY KANETE THN XARI ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ
    ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ .ΟΙ ΣΩΓΡΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΤΟΥΣ .ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.
    ΟΠΩΣ ΕΚΑΨΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΜΟΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση