GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μουντιάλ και… τέλος ο Χίτσφελντ

Πριν συμπληρωθεί μία εβδομάδα από την πρόκριση της Ελβετίας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Ότμαρ Χίτσφελντ ανακοίνωσε πως θα ...


Πριν συμπληρωθεί μία εβδομάδα από την πρόκριση της Ελβετίας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Ότμαρ Χίτσφελντ ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από τον πάγκο της μετά το προσεχές καλοκαίρι, αλλά πιθανότατα δεν θα ασχοληθεί ξανά με την προπονητική.
«Μετά το Μουντιάλ θα είναι 65 ετών. Έχοντας συμπληρώσει 30 χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου, ήρθε η ώρα να σταματήσω. Μπορώ να ζήσω και χωρίς το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή και σίγουρα η σύζυγός μου θα χαρεί γι’ αυτό», τόνισε ο Γερμανός προπονητής, που πάντως θα συνεχίσει να εργάζεται ως σχολιαστής στην τηλεόραση. «Μου αρέσει να το κάνω κι έχω πάντα δίκιο», ανέφερε χαριτολογώντας.
Ο Χίτσφελντ ανέλαβε το 2008 και οδήγησε την Ελβετία στα τελικά του Μουντιάλ του 2010 και τώρα σε αυτά του 2014. Στη μεγάλη καριέρα του κατέκτησε μεταξύ άλλων πέντε πρωταθλήματα με την Μπάγερν και δύο με τη Ντόρτμουντ, αλλά και το Champions League και με τις δύο ομάδες.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση