GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια είναι η Τουρκάλα που σκανδάλισε τον Ερντογάν

Η Γκιοζντέ Κανσού, ηθοποιός και διάσημη τηλεπαρουσιάστρια στην πατρίδα της, βρίσκεται στο στόχαστρο της κυβέρνησης Ερντογάν τους τελ...

Η Γκιοζντέ Κανσού, ηθοποιός και διάσημη τηλεπαρουσιάστρια στην πατρίδα της, βρίσκεται στο στόχαστρο της κυβέρνησης Ερντογάν τους τελευταίους μήνες.
Γνωστή και... μη εξαιρετέα στις τουρκικές αρχές είναι η τηλεοπτική περσόνα με το πιο διάσημο ντεκολτέ της Τουρκίας που έχασε την δουλειά της επειδή το φόρεμά της δεν κάλυπτε την αρχή του στήθους της.
Η Γκιοζντέ Κανσού, ηθοποιός και διάσημη τηλεπαρουσιάστρια στην πατρίδα της, βρίσκεται στο στόχαστρο της κυβέρνησης Ερντογάν τους τελευταίους μήνες καθώς στις μεγάλες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που προκάλεσαν πονοκέφαλο στον Τούρκο πρωθυπουργό, έδινε δυναμικά το "παρών".
Στο πάρκο Γκεζί όπου κτυπούσε ο παλμός των κινητοποιήσεων, η Γκιοζντέ ομόρφαινε με την παρουσία της το χώρο ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έσπευδαν να της ζητούσουν αυτόγραφο. Η όμορφη Τουρκάλα γεννήθκε στη Σμύρνη στις 23 Αυγούστου του 1980. Εκτός από τα εκφραστικά μάτια και το καλλίγραμο σώμα , διαθέτει και πτυχίο θεατρικών σπουδών. Εχει παίξει σε πολλές ταινίες, όμως η ομορφιά της την οδήγησε στα τηλεοπτικά πλατό. Τον τελευταίο χρόνο, η Γκιοζντέ είχε αναλάβει την παρουσίαση ενός ιδιαίτερα δημοφιλούς σόου, του «Veliaht» στον τηλεοπτικό σταθμό ATV.
Η τελευταία της εμφάνιση -ένα μαύρο φόρεμα με ένα όχι και τόσο τολμηρό άνοιγμα στο ντεκολτέ- κρίθηκε άκρως προκλητική για τα τουρκικά ήθη εξοργίζοντας την κυβέρνηση της Αγκυρας. Εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος "Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης" εξέφρασε δημοσίως την δυσφορία του για την στυλιστική αυτή επιλογή δείχνοντας την πόρτα εξόδου στην παρουσιάστρια (αν και δεν την κατονόμασε).
Όπως επισημαίνουν τα τουρκικά ΜΜΕ, το φόρεμα της Γκιοζντέ ήταν το κερασάκι στην τούρτα για την απόλυσή της από το κανάλι. Η δυναμική παρουσία της στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις αλλά και το γεγονός ότι τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής που παρουσίαζε, συνεχώς μειώνονταν -σύμφωνα πάντα με το κανάλι- την οδήγησαν στην... έξοδο.
ileiapost.gr

1 σχόλιο

  1. ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΡΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση