GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ν. Ανδρουλάκης: "Δημιουργείται ένα κλίμα ενοχοποίησης της παράταξης μας..."

Σημεία Συνέντευξης Νίκου Ανδρουλάκη, Γραμματέα της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ στο "ΒΗΜΑ FM" και στους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαχρήστο, Νότ...


Σημεία Συνέντευξης Νίκου Ανδρουλάκη, Γραμματέα της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ στο "ΒΗΜΑ FM" και στους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαχρήστο, Νότη Παπαδόπουλο και Βασίλη Χιώτη.
Κακώς ανοίγει το χωροταξικό θέμα προεκλογικά. Ακόμα όμως και αν ανοίξει, πρέπει να υπάρξουν κανόνες και κριτήρια, γεωγραφικά και πλυθησμιακά.
Πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί θεσμικά η Κυβέρνηση. Όσο δεν λειτουργεί θεσμικά, θα μιλάμε με διαρροές και θα υπάρχουν ασυνεννοησίες.
Άμεσα θα υπάρξει προγραμματική συμφωνία. Εύχομαι αυτή τουλάχιστον η προγραμματική συμφωνία να υλοποιηθεί και να μην είναι ένα χαρτί το οποίο έγινε αλλά τελικά τίποτα απ’ αυτά δεν θα τηρηθεί.
Πιάσανε ένα κύριο με 50.000 ευρώ. Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι ούτε στα 200.000 μέλη που έχει το μητρώο του ΠΑΣΟΚ επί Βαγγέλη Βενιζέλου, ούτε στα 800.000 μέλη που είχε το ΠΑΣΟΚ επί Γεωργίου Παπανδρέου. Δημιουργείται ένα κλίμα ενοχοποίησης της παράταξης το οποίο δυστυχώς της δημιουργεί τεράστια ζητήματα στην πολιτική της δράση.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση