GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Το δικό της προσωπικό δράμα βιώνει η μεγάλη ηθοποιός Ξένια Καλογεροπούλου η οποία έχασε τον σύντροφός της εδώ και πολλά χρόνια, Κωστή Σ...

Το δικό της προσωπικό δράμα βιώνει η μεγάλη ηθοποιός Ξένια Καλογεροπούλου η οποία έχασε τον σύντροφός της εδώ και πολλά χρόνια, Κωστή Σκαλιόρα.

Ο Κωστής Σκαλιόρας που έφυγε σε ηλικία 86 ετών από τη ζωή υπήρξε ένας από τους μεγάλους κριτικούς θεάτρου και κινηματογράφου σε εφημερίδες και περιοδικά.

Σπούδασε ψυχολογία και κινηματογράφο στο Παρίσι. Ήταν ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων, του ΕΛΙΑ και των Φίλων του Μουσείου Ελληνικών Οργάνων. Είχε συμβάλλει στην έκδοση του περιοδικού «Εποχές» όπου διετέλεσε και αρχισυντάκτης. Ήταν κριτικός κινηματογράφου στο «Βήμα» αλλά και κριτικός θεάτρου στον «Ταχυδρόμο». Ως μεταφραστής είχε μεταφράσει θεατρικά κείμενα του Μολιέρου, του Σο και του Μπρεχτ.

Το ζευγάρι είχε επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην προβάλλει την προσωπική του ζωή εδώ και αρκετά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση