GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου και φέτος ο Σταθακόπουλος‏

Το ραντεβού των καλύτερων οδηγών του ενιαίου πρωταθλήματος Championkart, από τις 15 χώρες που διεξάγεται, έχει δοθεί στην πίστα του Jesol...

Το ραντεβού των καλύτερων οδηγών του ενιαίου πρωταθλήματος Championkart, από τις 15 χώρες που διεξάγεται, έχει δοθεί στην πίστα του Jesolo, από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου 2013.
Μετά την ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων στις χώρες που πραγματοποιείται ο θεσμός του Championkart, αποτελεί πλέον παράδοση να συναντώνται οι πρωταθλητές και οι πρωταγωνιστές των 6 διαφορετικών κατηγοριών, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, στην Ιταλία και στην ιστορική πίστα του Jesolo. Ανάμεσα τους θα βρεθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Άγγελος Σταθακόπουλος. Το 2012 συμμετέχοντας στην κατηγορία των εξατάχυτων kart κατέκτησε δύο νίκες και μία τρίτη θέση σε αγώνες του Ιταλικού Championkart και τη 2η θέση στο Διεθνή Τελικό. Φέτος, συμμετείχε σε έναν μόλις αγώνα και σε διαφορετική κατηγορία και τερμάτισε δεύτερος. Στο Jesolo, στο Διεθνή Τελικό, είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσει να πρωταγωνιστήσει και πάλι.

«Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη για μένα αφού συμμετείχα σε έναν μόνο αγώνα. Έχοντας αλλάξει κατηγορία και συμμετέχοντας και πάλι με αυτόματο kart της κατηγορίας Senior ευχαριστήθηκα πολύ και αποφάσισα πολύ νωρίς τη συμμετοχή μου στον Διεθνή Τελικό. Πέρσι συμμετείχα κατόπιν πρόσκλησης της Parolin αφού το συγκεκριμένο πρωτάθλημα δε διεξάγεται στην Ελλάδα. Η 2η θέση που κατέκτησα που έδωσε απευθείας τη δυνατότητα να συμμετέχω και φέτος. Δε θα άφηνα μια τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη και έχοντας για 8η χρονιά τη χαρά και την τιμή να με υποστηρίζει η Superfast Ferries, θα βρεθώ και πάλι στο Jesolo το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Ανυπομονώ να συναντήσω τους υπόλοιπους οδηγούς της κατηγορίας Senior από ολόκληρο τον κόσμο και να ξεκινήσουμε τις δοκιμές. Θα είναι ένα τριήμερο γεμάτο δράση, μάχες με ίδιες δυνατότητες ανάμεσα μας αφού όλοι θα συμμετέχουμε με ενιαίο σασί της Parolin, ενιαίο κινητήρα της FIM και ενιαία ελαστικά της Le Cont.

Φέτος, καθώς ο θεσμός του Championkart κερδίζει συνεχώς φίλους και υποστηρικτές, έχουν προστεθεί στον κατάλογο των συμμετεχόντων νέες χώρες και αναμένονται περισσότεροι από 180 οδηγούς. Όπως κάθε χρόνο, η διοργανώτρια Parolin θα προσφέρει υψηλό επίπεδο φιλοξενίας και διοργάνωσης αλλά και καινοτομίες και αλλαγές που θα τονώσουν το ενδιαφέρον. Κάτι που δε θα αλλάξει σίγουρα, είναι η αυστηρότητα των τεχνικών ελέγχων, πανομοιότυπων με αυτούς του CIK-FIA Academy Trophy του οποίου η Parolin ήταν προμηθευτής σασί και κινητήρων και για φέτος αλλά θα είναι και για τα δύο επόμενα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τη Superfast Ferries που με εμπιστεύεται και με στηρίζει για μια ακόμη χρονιά, 7η συνεχόμενη και 8 η συνολικά. Ο κοινός μας στόχος, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα, έχει ήδη επιτευχθεί και φέτος μέσα από μια ειλικρινή και επιτυχημένη συνεργασία».

Η προσπάθεια του Άγγελου Σταθακόπουλου υποστηρίζεται για 8η χρονιά από τη Superfast Ferries που διαθέτει στόλο 4 υπερσύγχρονων επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας και Πειραιά-Ηρακλείου και είναι μέλος της Attica Group προσφέροντας σύγχρονες και υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υποστηρίζεται επίσης από την Parolin Racing Karts, κορυφαίο εργοστάσιο κατασκευής kart, κινητήρων και ανταλλακτικών kart και διοργανώτρια του ενιαίου πρωταθλήματος Championkart.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση