GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιδιωτικές κλινικές: Επίσχεση παροχής υπηρεσιών υγείας προς τον ΕΟΠΥΥ

Την απόφασή του να ξεκινήσει από αύριο, 29 Οκτωβρίου και ως την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ γνωστ...


Την απόφασή του να ξεκινήσει από αύριο, 29 Οκτωβρίου και ως την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ γνωστοποίησε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Κλινικών.
Πρόκειται για 28 κλινικές οι οποίες είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «οι δυνατότητες επιβίωσης μας τερματίστηκαν. Η ασυνέπεια και η αυθαιρεσία του ΕΟΠΥΥ, ο οποίος με μονομερείς ενέργειες και με καθυστερήσεις στην αποπληρωμή παλαιών χρεών μας έφερε στα όρια της καταστροφής -οφείλοντας μας περισσότερα από 800 εκατομμύρια ευρώ- ξεχείλισαν το ποτήρι».
«Παραμένουμε απλήρωτοι για υπηρεσίες που παρείχαμε από το 2007 μέχρι και σήμερα και ξεπερνούν τα 500 εκατομμύρια ευρώ. Ειδικότερα για τα έτη 2012 και 2013 για δύο μήνες, έχουμε λάβει μόνο προκαταβολές και εκκρεμούν όλες οι υπόλοιπες οφειλές», αναφέρει ο ΣΕΚ, σημειώνοντας ότι «επί της ουσίας, οδηγούμαστε στην εθνικοποίηση των υπηρεσιών μας χωρίς όμως να γίνεται αντίστοιχη εθνικοποίηση των ευθυνών και των συνεπειών».
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση