GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέος πρόεδρος του Μουσείου Γουλανδρή ο Κ. Λαλιώτης; Ο ίδιος το διέψευσε

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο «Τύπος Κηφισιάς», ο Κώστας Λαλιώτης είναι ο νέος πρόεδρος του Μουσείου Γουλανδρή καθώς η ιδρύτριά του, Νίκη Γ...

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο «Τύπος Κηφισιάς», ο Κώστας Λαλιώτης είναι ο νέος πρόεδρος του Μουσείου Γουλανδρή καθώς η ιδρύτριά του, Νίκη Γουλανδρή, αποχωρεί από την θέση της προέδρου μετά από 49 χρόνια, από την ίδρυση δηλαδή του Μουσείου Γουλανδρή το 1964.
Ο ίδιος πάντως το διέψευσε. Σε απάντησή του  στην εφημερίδα αναφέρει:
"Προς την εφημερίδα
«Τύπος Κηφισιάς»
Αγαπητή κα Καραχάλιου,
• Το δημοσίευμα της εφημερίδας σας, «Τύπος Κηφισιάς», με τίτλο «Ο Κώστας Λαλιώτης στο Μουσείο Γουλανδρή. Αποχωρεί μετά από 49 χρόνια η Νίκη Γουλανδρή» δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα αλλά και δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί.
• Η μόνη αλήθεια είναι ότι είμαι διαχρονικά πιστός φίλος του Άγγελου και της Νίκης Γουλανδρή γιατί αφιέρωσαν τη ζωή τους και την περιουσία τους σε ευγενείς σκοπούς και έτσι αποτελούν ένα φωτεινό παράδειγμα γενναιοδωρίας και αγάπης στην Ελλάδα.
• Η μοναδική αλήθεια είναι ότι εκτιμώ απεριόριστα τον Άγγελο και τη Νίκη Γουλανδρή γιατί δημιούργησαν ως έργο ζωής το «Μουσείο Φυσικής Ιστορίας» και το «Κέντρο ΓΑΙΑ» με ότι αυτά εκφράζουν και συμβολίζουν για την Φύση, την Οικολογία, την Ελλάδα και τον Πλανήτη ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.
Φιλικά Κώστας Λαλιώτης
Υ/Γ. …Αν η εφημερίδα σας είχε ακολουθήσει τη δημοσιογραφική δεοντολογία και αν είχε μπει στον κόπο να διασταυρώσει τις πληροφορίες της θα είχε μάθει την αλήθεια και έτσι σίγουρα θα είχε αποφύγει το ολίσθημα…"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση