GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ: Αρραβωνιαστικιά πασίγνωστου πολιτικού αποκαλύφτηκε ότι είναι λεσβία

Σκάνδαλο ξέσπασε με την αποκάλυψη βόμβα ότι η αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκούνι είναι λεσβία! Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail ηφίλη...

Σκάνδαλο ξέσπασε με την αποκάλυψη βόμβα ότι η αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκούνι είναι λεσβία! Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail ηφίλη ηθοποιός του «Καβαλιέρε» αποκάλυψε ότι η κατά 50 χρόνια νεότερη του Φραντζέσκα Πασκάλε, είναι λεσβία. Η Βουλγαρικής καταγωγής Μισέλ Μπονέφ, δήλωσε σε κρατικό ιταλικό κανάλι, ότι ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι την διαβεβαίωσε πως η Φραντσέσκα είναι λεσβία και δεν έχει πάει ποτέ με άντρα.

Η 42χρονη ηθοποιός υποστήριξε:«Η Φραντσέσκα είναι ένα φιλόδοξο κορίτσι και θέλει να τα καταφέρει. Δεν έχει κανέναν δισταγμό. Προέρχεται από μια φτωχή γειτονιά της Νάπολης και έχει φιλοδοξίες. Θέλει να γίνει η σύντροφος του Μπερλουσκόνι, θέλει να τον παντρευτεί και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να το πετύχει».

Η Μπονεφ υποστήριξε ότι η Φραντσέσκα δεν είναι ερωτευμένη με τον Μπερλουσκόνι και δεν θα μπορούσε άλλωστε, αφού «δεν έχει πάει ποτέ με άντρα».
Μάλιστα η ηθοποιός είχε γράψει στο μπλογκ της, ότι το ειδύλλιο με τον Σίλβιο είναι «μεγάλη απάτη, γιατί η Φραντσέσκα είναι λεσβία και εγώ υπήρξα κάτι παραπάνω από φίλη της», αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχε ερωτική σχέση μαζί της.

«Ο Σίλβιο αποφάσισε να ανακοινώσει τον αρραβώνα του με την Φραντσέσκα μόνο και μόνο για να συνεχίζει να διασκεδάσει με την ίδια και τις φίλες της και να μην δέχεται την κριτική της κοινής γνώμης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση