GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει η Χρυσή Αυγή για το καταστατικό της...

Eίδαμε ότι στο πόρισμα που εκδόθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής και συνέταξε και υπέγραψε ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βου...

Eίδαμε ότι στο πόρισμα που εκδόθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής και συνέταξε και υπέγραψε ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, υπ' ευθύνη της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Γκουτζαμάνη, παρατίθεται ένα «καταστατικό», το οποίο ήδη αποδείξαμε ως γελοιότητα και όχι ως πειστήριο. Όμως υπάρχει και μία άλλη λεπτομέρεια.
Μία λεπτομέρεια που καταδεικνύει την πολιτική σκόπευση που κρύβεται πίσω από τις διώξεις, αλλά και δείχνει το «κύρος» των ανθρώπων που έχουν αναλάβει την δια του δικαστηρίου κάλυψη της αγωνίας των διεθνών τοκογλύφων και της κυβέρνησης για ανάσχεση της μοναδικής Εθνικής Αντιπολιτεύσεως, της Χρυσής Αυγής.
Όπως ήδη δείξαμε το αληθινό καταστατικό της Χρυσής Αυγής δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτά που υποστηρίζει το «καταστατικό» που εισήλθε στο πόρισμα. Θα πει κάποιος ότι μπορεί οι εισαγγελείς να μην γνώριζαν ότι υπήρχε χάλκευση στοιχείων, αγνοώντας βεβαίως ότι μιλάμε για εισαγγελείς του Αρείου Πάγου, όπου είχε κατατεθεί το πραγματικό καταστατικό της Χρυσής Αυγής.
Όμως τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Την παραλαβή του πραγματικού καταστατικού της Χρυσής Αυγής, την υπέγραψε ένας εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Μαντέψτε ποιο είναι το πρόσωπο που παρέλαβε το πραγματικό καταστατικό της Χρυσής Αυγής;
Η Ευτέρπη Γκουτζαμάνη!
Κοινώς η εν λόγω κυρία όχι μόνο γνώριζε για την ύπαρξη ενός πραγματικού καταστατικού και επέτρεψε την χρησιμοποίηση ενός χαλκευμένου στοιχείου, αλλά ήταν και η ίδια που το είχε παραλάβει! Αν η εν λόγω κυρία διαθέτει έστω και ίχνος επαγγελματικής συνειδήσεως οφείλει, προφανώς, να σκίσει το πόρισμα που συνέταξε ο Βουρλιώτης και στηρίζεται κατά πολύ στο ψεύτικό καταστατικό, προκειμένου να στοιχειοθετήσει «συλλογική ευθύνη», και ακολούθως να παραιτηθεί και η ίδια για την ύβρι που διέπραξε απέναντι στην Δικαιοσύνη που έχει ορκιστεί να υπηρετεί.
http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/kata.png
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/idou-oi-anejarthtoi-eisaggeleis-chalkeumena-eis-gnwsh-ths-eisaggelews-ta-st#.UkrDd9Lwk8o#ixzz2gTRYFXeH
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

2 σχόλια

  1. Δεν είμαι ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής ούτε συμπαθών της φασιστικής νοοτροπίας, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι η σύλληψη των βουλευτών της και οι κατηγορίες εναντίον τους, είναι εντελώς αστήρικτες έως αισχρές. Το ιδιο αισχρή είναι και η ενορχηστρωμένη προπαγάνδα από τα ΜΜΕ και δείχνει το επίπεδο της δημοκρατίας μας. Όχι πως οι της Χρυσής Αυγής είναι «Παναγίες», αλλά όλος ο ελληνικός λαός λέει ένα μόνο πράγμα. Να πάνε πρώτα μέσα όλοι οι κλέφτες του δημόσιου χρήματος, αυτοί που υπέγραψαν την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, οι υπαίτιοι της κατάντιας της Ελλάδας σήμερα, και μετά ναι ας καταδικαστεί και η Χρυσή Αυγή. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς χειραγώγηση και καραγκιοζιλίκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκάλυψη Καταγγελία Μήνυση
    Να έρθει ο Εισαγγελέας γιατί οι Προϊστάμενοι κοιμούνται!
    Η κ. Παπατσίμπα Λαμπρινη της παράνομης ΕΛΜΕ Προτύπων μόλυνε το σχολείο ΠΣΠΑ (Σκουφά 43 Κολωνάκι, τηλ. 210 3611112) με υδράργυρο, μόλυνε τα παιδιά και το οικοσύστημα…. Αγωνιούν οι γονείς. Η Διευθύντρια απειλεί όποιον αποκαλύψει την μόλυνση των παιδιών!
    Να τι κάνουν οι πρώην φίλες της Άννας Διαμαντοπούλου και του Ματθαίου Δημήτρη, η κ. Παπατσίμπα που διέλυσαν την παιδεία
    Αυτά καταγγέλλουν Φυσικοί του ΠΣΠΑ που προσπαθούν να σώσουν τα παιδιά στους ανωτέρους κ. Κουμέντο Ιωάννη Διευθυντή Περιφερειακό Εκπαίδευσης Αθήνας και στον κ. Σαββίδη Αναστάσιο της Α Διεύθυνσης
    Υδράργυρος και αδιαφορία μόλυναν την παιδεία! Αθήνας!
    ΓΙΑΤΙ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ;
    Επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων και το οικοσύστημα
    Ο υδράργυρος επηρεάζει πολύ το ανθρώπινο μυαλό, την σπονδυλική στήλη, τα νεφρά και το συκώτι. Επηρεάζει την ικανότητα να αισθάνεσαι, να βλέπεις, να γεύεσαι και να κινείσαι. Μπορεί να προκαλέσει μυρμήγκιασμα στα δάκτυλα, ένα μούδιασμα γύρω από το στόμα και προβλήματα όρασης. Μακροχρόνια έκθεση στον υδράργυρο μπορεί να οδηγήσει σε συμπτώματα τα οποία προοδευτικά χειροτερεύουν και οδηγούν σε τραγικές αλλαγές στην προσωπικότητα, λήθαργο και κώμα. Τα παιδιά είναι πιο ευαίσθητα απ' τους ενήλικες στη δηλητηρίαση από υδράργυρο και είναι πιο πιθανό να έχουν σοβαρές παρενέργειες από την έκθεση σε ατμούς υδραργύρου.
    Πολλές κατηγορίες ζώων, ιδιαίτερα κάποια πουλιά, παρουσιάζουν ήδη παρενέργειες από τη δηλητηρίαση απο υδράργυρο. Υπάρχει τόσο μεγάλης έκτασης ρύπανση από υδράργυρο που σε πολλές χώρες οι κάτοικοι προειδοποιούνται να μην τρων συγκεκριμένα είδη ψαριών που πιάνονται σε όλες ή μερικές λίμνες και ποταμούς των περιοχών αυτών.
    Σε έγκυες γυναίκες, ο υδράργυρος μπορεί να περάσει μέσω του πλακούντα, όπου επηρεάζει την εμβρυϊκή ανάπτυξη εμποδίζοντας το μυαλό και το νευρικό σύστημα από τη φυσιολογική ανάπτυξη. Παιδιά που έχουν επηρεαστεί εμφανίζουν χαμηλότερη ευφυΐα και εξασθενημένη ακοή. Οι λεκτικές και κινητικές ικανότητες τους μπορεί να επιβραδυνθούν. Λόγω αυτών των απειλών στο αναπτυσσόμενο έμβρυο, οι γυναίκες (ιδιαίτερα οι έγκυες) δεν πρέπει να τρώνε ψάρια μολυσμένα από υδράργυρο.
    Παρακαλούμε να παρέμβουν οι υπηρεσίες υγείας να ειδοποιήσετε το Υπουργείο Υγείας, ο Εισαγγελέας και να τεθεί σε αργία η ανίκανη Διευθύντρια κ. Δανίλη Ελένη που λέει ότι είναι και Χημικός τρομάρα της και η κ. Παπατσίμπα Λαμπρινή η δολοφόνος των παιδιών μας. Αν δεν κάνετε κάτι θα ειδοποιήσουμε τα κανάλια για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.
    Τυχόν συγκάλυψη θα βαρύνει εσάς!
    Αθήνα 24 Μάη 2012
    Γονείς ΠΣΠΑ
    24 Μάι 2012 6:45:35 ΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση