GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πού το πάτε; (εκεί που μας χρωστούσαν θα μας πάρουν και το βόδι;)

από psileashampos Χαίρετε! Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που... αγαπώ την πατρίδα μου και την μακραίωνη παράδοσή της. Θα ήθελ...


από psileashampos

Χαίρετε!
Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης που... αγαπώ την πατρίδα μου και την μακραίωνη παράδοσή της. Θα ήθελα να δω την πατρίδα μου να προοδεύει, τον λαό της να ευημερεί, να καλλιεργείται πνευματικά, να αυξάνεται αριθμητικά και να επαναλαμβάνει τα έπη του παρελθόντος που μας έχουν “καταδικάσει” ως Έλληνες να είμαστε παγκόσμιοι. Ζητάω πολλά; Ως Έλληνας (ή Ρωμιός αν προτιμάτε) γνωρίζω ότι πρέπει να σέβομαι και να αγαπώ κάθε άνθρωπο, κάθε φυλής, γλώσσας, θρησκείας, χωρίς ωστόσο απαραιτήτως να ενστερνίζομαι αυτά που πιστεύει ή να αυθυποβάλλομαι στην “ανάγκη” να αλλάξω το δικό μου πολιτισμικό πλαίσιο χάριν οποιασδήποτε πολυ-πολιτισμικότητας, διότι ως Έλληνας γνωρίζω να τιμώ το σπίτι μου “μην πέσει και με πλακώσει”.
Ήμουν αρκετά σταράτος και ξεκάθαρος;
Τα τελευταία 60 χρόνια κάποιες παγκόσμιες ελίτ ετοιμάζουν αυτό που κάποτε σιγοψιθυριζόταν και μετά τον πρώτο πόλεμο του Ιράκ άρχισε να εξαγγέλεται από τα παγκόσμια ΜΜΕ: Η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Στην προσπάθεια αυτή και προκειμένου να εξασφαλιστεί η λεγόμενη Παγκοσμιοποίηση, δηλαδή η δημιουργία μιας παγκόσμιας κοινωνίας, κράτους, οικονομίας, θρησκείας, έπρεπε να επιτευχθεί η κατάλυση των εθνών-κρατών, η εκμηδένιση των “ιδιαιτεροτήτων” των λαών και η αναθεώρηση της παγκόσμιας ιστορίας.
Η υλοποίηση των προαναφερθέντων στόχων κινήθηκε σε δύο άξονες: τον θεσμικό και τον εξω-θεσμικό/άτυπο. Ο θεσμικός άξονας κυρίως αφορά στη δημιουργία ανά τον κόσμο ενώσεων κρατών (ΕΕ, ΒορειοΑμερικανική Ένωση, Ασιατική ένωση κλπ), Οργανώσεων (π.χ. πρωτοβουλία του Ελσίνκι) ακόμη και διεθνών Οργανισμών (ΟΗΕ, ΔΝΤ). Όλες αυτές οι θεσμικές οντότητες θα μπορούσαν πλέον να ασκήσουν ένα μεγάλο φάσμα εξουσιών πάνω στα έθνη-κράτη ή ακόμη και να τα υποκαταστήσουν (!!!) με την ίδια τους τη συγκατάθεση!!! Έτσι, η πατρίδα μας έχει προ πολλού (πολύ πριν την κρίση) εκχωρήσει κυριαρχικά της δικαιώματα και μέρος της εθνικής της κυριαρχίας, προκειμένου να συμμετάσχει στην ΕΕ. Επί παραδείγματι, έχει εκχωρήσει τη νομοθετική της εξουσία, αφού κατ’ ουσίαν μεταποιεί Ευρωπαϊκές Οδηγίες σε νόμους του ελληνικού κράτους και επίσης την εξουσία άσκησης νομισματικής πολιτικής με τη συμμετοχή της στο ευρώ. Κατ᾿ αναλογίαν δε, έχει εκχωρήσει και τη δημοσιονομική πολιτική αποδεχόμενη ως προαπαιτούμενο τους όρους της συνθήκης του Μάαστριχτ για το όριο του 3% του δημοσιονομικού ελλείμματος.
Η υλοποίηση των σχεδίων της νέας εποχής μέσω του εξω-θεσμικού (άτυπου) άξονα, αφορά κυρίως στην καλλιέργεια μιας παγκόσμιας κουλτούρας εξομοίωσης, τεχνητής εξάλειψης των διαφορών, επιβολής άχρωμων και α-πολιτιστικών αξιών. Έτσι, για παράδειγμα, στο πλαίσιο αυτής της κουλτούρας αναγνωρίζονται τα εξής:
α. Δεν υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι πολιτισμοί, όλοι είναι ίσοι στην έκφανσή τους.
β. Όλες οι θρησκείες ανεξαιρέτως ευθύνονται για τους πολέμους και τους διχασμούς (δηλαδή το Κοράνι που ευθέως κηρύσσει Ιερό Πόλεμο έχει την ίδια ευθύνη για τις παγκόσμιες σφαγές με το Ευαγγέλιο που κηρύττει την αγάπη προς τους εχθρούς! Στην πραγματικότητα, αν κάποιοι προφασίστηκαν ότι κάνουν επιδρομές ως Χριστιανοί, το έκαναν ΠΑΡΑ το Ευαγγέλιο).
γ. Πρέπει να βρούμε έναν ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΤΙΚΟ κώδικα ηθικής που θα ικανοποιεί όλες τις παγκόσμιες τάσεις και εκεί να εντάξουμε και τους δικούς μας ιδιαίτερους κώδικες αφαιρώντας ό,τι απαιτείται…
Οι αρχές αυτές επιβάλλονται σε πρώτη φάση με την άσκηση της λεγόμενης “μαλακής πίεσης” μέσω της εκπαίδευσης με την αναθεώρηση (διάβρωση) της εθνικής ιστορίας, μέσω των ΜΜΕ με την προβολή αντι-προτύπων που εκπληρούν τον μινιμαλιστικό κώδικα ηθικής, μέσω της μουσικής βιομηχανίας και της βιομηχανίας θεάματος, του ποδοσφαίρου κλπ κλπ.
Σε δεύτερη φάση, ιδιαίτατα τα τελευταία χρόνια, η άτυπη υπόσκαψη των εθνών-κρατών επιτυγχάνεται και με τη σχεδίαση, μεθόδευση και υλοποίηση ενός εκτεταμένου δικτύου μετανάστευσης από χώρες φτωχές και καθημαγμένες κυρίως του μουσουλμανικού κόσμου σε χώρες της Ευρώπης, στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία. Η δημιουργία μειονοτήτων/πλειονοτήτων εντός των χωρών-ξενιστών σε συνδυασμό με κατάλληλες πιέσεις θεσμικές (οργανισμοί, ΜΚΟ, νόμοι-νομοθετήματα κλπ) μπορούν να δημιουργήσουν συνθήκες άρσεως της πολιτισμικής εθνολογικής ιδιαιτερότητας του έθνους-κράτους.
Το σημαντικότερο απ’ όλα όμως είναι οι μηχανισμοί άμυνας του συστήματος αυτού. Κάθε αμφισβητίας των αρχών και των πολιτικών του χαρακτηρίζεται ως φανατικός, φονταμενταλιστής, ρατσιστής, σκοταδιστής κλπ κλπ. Αντιθέτως οι συμφωνούντες και υποτασσόμενοι όχι μόνο επαινούνται και προβάλλονται, αλλά διορίζονται και χρηματοδοτούνται απλόχερα.
Τα τελευταία χρόνια γνωρίσαμε καλά στην πατρίδα μας τι σημαίνει να ζεις με το φόβο να ληστευθείς, βιαστείς κλπ. Μάθαμε καλά τι σημαίνει η νομοθεσία του ίδιου του κράτους σου να σε αντιμετωπίζει ως πολίτη β’ κατηγορίας. Μας δίδαξαν τα πολύσοφα κανάλια και οι μέντορες της λεγόμενης διανόησης ότι οι Έλληνες είναι οι χειρότεροι όλων. Μας καλλιεργήθηκε σε βάθος από τα πολυάριθμα σίριαλ, τηλεπαράθυρα, πρωϊνάδικα η ηθική της ξεφτίλας και του ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κλπ. Είναι λοιπόν αφύσικο ότι καταλήξαμε σκιές εκείνων των παλαιών Ελλήνων;

Στο πολιτικό αυτό σκηνικό της αλλοτρίωσης και της παραπλάνησης, οι Έλληνες πατριώτες που αναζήτησαν απεγνωσμένα μια λύση ή απλώς μια τιμωρία του σύγχρονου πολιτικού κόσμου, ίσως τεχνητά, ίσως ψαχτά και εκ διαισθήσεως, οδηγήθηκαν στη λύση της ΧΑ.
Είναι μια δοκιμασμένη μέθοδος. Δεν είναι γνωστό άραγε από το παρελθόν ότι ένας λαός τον οποίο ταπεινώνεις, εξευτελίζεις, υποτιμάς τις πατροπαράδοτες αξίες του, του μειώνεις τα περιθώρια επιβίωσης, θα επιλέξει ακραίες λύσεις, ειδικά όταν οι “μετριοπαθείς” λύσεις είναι από καιρό αλλοτριωμένες και συνένοχες;
Άραγε όταν όλοι οι αγνοί πατριώτες τσουβαλιαστούν στην ΧΑ, τι θα γίνει στο επόμενο βήμα; Ποιος θα μπορεί να σταθεί πλέον αντιμέτωπος με τη Νέα Εποχή, όταν θα είναι ένας ΝΑΖΙ;! Θα τον πάρει και θα τον σηκώσει ο νέος “αντιρατσιστικός” νόμος!
Ειλικρινά, πού το πάτε;
koinonikianatoli.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση