GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άξιος... κλέφτης αλλά ακόμα πιο άξιοι αστυνομικοί

Ταλέντο στην κλοπή απέδειξε ότι είχε ένας 61χρονος στα Χανιά ο οποίος ωστόσο έγινε "τσακωτός" από "ταλαντούχους"...


Ταλέντο στην κλοπή απέδειξε ότι είχε ένας 61χρονος στα Χανιά ο οποίος ωστόσο έγινε "τσακωτός" από "ταλαντούχους" στην εξιχνίαση υποθέσεων αστυνομικούς.
Ο 61χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων 61χρονος, για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 51χρονου άγνωστος δράστης την 07.10.2013, βραδινές ώρες, αφαίρεσε από την οικία του, όχι μια άλλά δύο ηλεκτρικές συσκευές (τηλεοράσεις), χρηματικής αξίας 3.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, αναζητήθηκε και εντοπίσθηκε o 61χρονος ως ο δράστης της προαναφερόμενης πράξης, ενώ τα ανωτέρω κλοπιμαία αναγνωρίσθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Επιπλέον στην κατοχή του 61χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανιών.

flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση