GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΡΙΚ δε θα έχει την τύχη της ΕΡΤ, λέει ο Κύπριος υπ. Εσωτερικών

Διαβεβαιώσεις ότι το ΡΙΚ δεν θα έχει την τύχη της ΕΡΤ έδωσε σήμερα ο Κύπριος υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος, σημειώνοντας ότι...



Διαβεβαιώσεις ότι το ΡΙΚ δεν θα έχει την τύχη της ΕΡΤ έδωσε σήμερα ο Κύπριος υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος, σημειώνοντας ότι στόχος της κυβέρνησης είναι το νοικοκύρεμα και όχι το κλείσιμο της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.
Ο κ. Χάσικος έκανε λόγο για υπαλλήλους που πληρώνονται για να εργάζονται 3 ώρες την εβδομάδα και για μαζικές προσλήψεις με στόχο να βολευτούν κομματικοί φίλοι. Η απόφαση της κυβέρνησης για δραστική μείωση του προϋπολογισμού του ΡΙΚ για το 2014 οδήγησε στην παραίτηση τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Μάκη Συμεού, ενώ σήμερα παραιτήθηκαν ακόμα τρία μέλη του Συμβουλίου.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλοι παραιτηθέντες είναι στελέχη του ΑΚΕΛ και είχαν τοποθετηθεί στο διοικητικό συμβούλιο από τη προηγούμενη κυβέρνηση. Ο κ. Συμεού που ήταν πρόεδρος του ΡΙΚ είναι ο προσωπικός οδοντίατρος του Δημήτρη Χριστόφια.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση