GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν έφτασε ούτε στο χειρουργείο...

Η υποστελέχωση και υπολειτουργία του μοναδικού δημόσιου Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου (ΕΚΑΣΚΑΠ) στο «Αγία Σοφία» δεν επέτρεψε σε αγοράκ...

Η υποστελέχωση και υπολειτουργία του μοναδικού δημόσιου Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου (ΕΚΑΣΚΑΠ) στο «Αγία Σοφία» δεν επέτρεψε σε αγοράκι με συγγενή καρδιοπάθεια να φτάσει ούτε στο χειρουργείο: Πέθανε στο δρόμο απ' τις Σέρρες για την Αθήνα.
Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενή Καρδιοπάθεια«ένα αγοράκι 2,5 ετών -που είχε χειρουργηθεί παλιότερα- ήταν σε λίστα προς χειρουργείο ήδη από το 2011, τότε που οι ιθύνοντες με ασύστολα ψεύδη έκλεισαν το Κέντρο. Το παιδί δεν εξυπηρετήθηκε από το Ωνάσειο κατά την περίοδο που το ΕΚΑΣΚΑΠ παρέμεινε κλειστό και σήμερα που αυτό θεωρητικά είναι ανοιχτό, δεν πρόλαβε να χειρουργηθεί, γιατί έχει δοθεί μόνο μία μέρα χειρουργείου εβδομαδιαίως! Όταν, επιτέλους, έφτασε η σειρά του, η οικογένεια ξεκίνησε από τις Σέρρες όπου διαμένουν και στη διαδρομή προς το Παίδων, το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή».
Ο Σύλλογος υπενθυμίζει τις επανειλημμένες καταγγελίες του ότι η εγκληματική απόφαση για «το κλείσιμο του ΕΚΑΣΚΑΠ τον Οκτώβρη του 2011 εξυπηρετούσε συγκεκριμένα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, στο βωμό των οποίων δε δίστασαν να θυσιάσουν καρδιοπαθή παιδιά και λειτουργούς Υγείας ως εξιλαστήρια θύματα».

Πηγή: ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ


1 σχόλιο

  1. Όπως το χαράτσι στη ΔΕΗ έφερε την διάλυση και συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ σε ποσοστά του 6%, έτσι τώρα ο Ενιαίος φόρος ακινήτων σε συνδυασμό με τους 5 φόρους στα ακίνητα οδηγεί τη ΝΔ σε ποσοστά ΠΟΛ.ΑΝ. Σύντομα θα βρεθεί πολύ κάτω από το 15%, όσο έρχονται τα νέα ραβασάκια του αρχιδημευτή της κινητής και ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων κ. Στουρνάρα, ενώ το ΠΑΣΟΚ οδεύει σταθερά κάτω από το 3% ! Κανένας πολίτης αυτής της χώρας δεν μπορεί να ανήκει πλέον σε αυτούς που του κλέβουν την περιουσία των προγόνων του, και βάζουν φόρους όπως στη Τουρκοκρατία ! Κάτω τα χέρια από την ιδιωτική ακίνητη περιουσία των Ελλήνων ! Κάτω οι φόροι ! Αυτός είναι ο φιλελευθερισμός και η σοσιαλδημοκρατία ; Η "δημοκρατία" του 5% και των τοκογλύφων ! Θέλουμε πίσω την πατρίδα μας, θέλουμε πίσω την περιουσία των παππούδων μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση