GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ»

Μπορεί ο Πάνος Καλίδης να αρέσει σε πολλές γυναίκες, ωστόσο φαίνεται ότι τον ίδιο δεν τον απασχολεί και τόσο η εξωτερική του εμφάνιση. «Ν...

Μπορεί ο Πάνος Καλίδης να αρέσει σε πολλές γυναίκες, ωστόσο φαίνεται ότι τον ίδιο δεν τον απασχολεί και τόσο η εξωτερική του εμφάνιση.

«Ντύνομαι απλά. Δεν θέλω να εντυπωσιάζω και να προβάλω έναν Καλλίδη όμορφο που ντύνεται ωραία».

Αυτά δήλωσε ο τραγουδιστής αποκλειστικά στο apospasma.gr που τρύπωσε στο καμαρίνι του.

«Στο μαγαζί αποφασίζω τι θα βάλω επιτόπου τουλάχιστον για τους δύο πρώτους μήνες μετά την πρεμιέρα, αφού τα ρούχα είναι προκαθορισμένα.

Στο σπίτι κάθομαι πολλές ώρες μπροστά από τις ντουλάπες μέχρι να αποφασίσω τι θα βάλω… Και συνήθως βάζω τα πιο χάλια», είπε σατιρίζοντας τον εαυτό του και τις ενδυματολογικές του επιλογές.

Ποιο είναι το αγαπημένο στυλ του τραγουδιστή;

«Το αγαπημένο μου στυλ είναι μια φαρδιά φόρμα με αθλητικό παπούτσι. Μου αρέσει γενικά το σπορ ντύσιμο.»

Όπως όλοι καταλάβατε ο Πάνος Καλλίδης θέλει να νιώθει άνετα όταν βγαίνει από το σπίτι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν περιποιείται τον εαυτό του.

«Θέλω να είμαι καθαρός, δεν με ενδιαφέρει αν θα είμαι ωραίος. Πριν φύγω βάζω κάτι που μου αρέσει και είναι άνετο πάνω μου, θέλω να είμαι αυτό που γουστάρω. Αν μου κάνει κάποιο σχόλιο η γυναίκα μου θα την ακούσω κάποιες φορές αλλά στο τέλος κάνω αυτό που θέλω εγώ».

Φυσικά, δεν αφήσαμε τον Πάνο να μας μιλήσει μόνο για τον εαυτό του αλλά μάθαμε και τι του αρέσει να βλέπει στο άλλο φύλο!!!

Αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι πως στον τραγουδιστή αρέσουν πολύ στις γυναίκες τα ψηλά τακούνια και το κόκκινο κραγιόν!

«Δεν μου αρέσει καθόλου η τρέσα και γενικά μου αρέσουν οι στενές γραμμές στα ρούχα και τα ρούχα που τονίζουν το στήθος και τα οπίσθια».

Και τώρα που βρήκατε τι θα βάλετε…σπεύσατε να απολαύσετε τον Πάνο Καλίδη στο VOX όπου εμφανίζεται παρέα με τον Χρήστο Χολίδη, την Χρύσπα και την Κατερίνα Στικούδη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση