GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιτέλους… πραγματική ΤΣΣΚΑ

Σα να ξύπνησε από το λήθαργο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Οι Μοσχοβίτες έκαναν πλάκα στην Κράσνονταρ με το τελικό 5-1 και έβαλαν τέλος στ...

Σα να ξύπνησε από το λήθαργο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Οι Μοσχοβίτες έκαναν πλάκα στην Κράσνονταρ με το τελικό 5-1 και έβαλαν τέλος στο κακό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη στις εγχώριες διοργανώσεις.

«Φωτιά» στο πρώτο μέρος οι πρωτευουσιάνοι σημείωσαν τέσσερα τέρματα. Η εκκίνηση δόθηκε στο 14’ με τον Τόσιτς, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ντούμπια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Ρώσος φόρ χτύπησε άλλες δύο φορές, στο 27’ και το 39’ και ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του!

Στο 49’ ο Μαμάεφ πέτυχε το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους, ενώ το σκορ διαμόρφωσε ο Ιγκνασέβιτς στο 67’, «γράφοντας» το θριαμβευτικό 5-1! Βέβαια, δεν είναι και πολύ για να πανηγυρίζει η ΤΣΣΚΑ, διότι την κορυφή την βλέπει με… κιάλια, ούσα 11 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ζενίτ!


Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση