GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λασίθι: Η Χρυσή... χωματερή!

Ένα σύντομο οδοιπορικό στη νήσο Χρυσή είναι αρκετό για να αποκαλύψει -εκτός από την υπέροχη φύση- και τα μεγάλα προβλήματα που αφήνει π...

Ένα σύντομο οδοιπορικό στη νήσο Χρυσή είναι αρκετό για να αποκαλύψει -εκτός από την υπέροχη φύση- και τα μεγάλα προβλήματα που αφήνει πίσω της η κατανάλωση.



Σωροί από σκουπίδια που μένουν επί μέρες στο νησί και σημάδια ανεξέλεγκτης καύσης απορριμμάτων σε έναν από τους πιο προστατευμένους βιότοπους της Κρήτης.

Επισήμως, ο Δήμος Ιεράπετρας αναθέτει τη μεταφορά των σκουπιδιών με βάρκα από το νησί σε κάποιον εργολάβο, όμως τα δρομολόγια μέχρι το τέλος του καλοκαιριού μόλις που είχαν ξεπεράσει τα δέκα.

Οι σακούλες σκουπιδιών που παράγονται καθημερινά στο νησί μπορεί να αγγίξουν τις 100, έτσι έπειτα από μερικές μέρες κάποια σημεία του νησιού μπορούν να συγκριθούν μόνο με… χωματερές.

Και όλα αυτά δίπλα στις πινακίδες που καλούν τους επισκέπτες να σεβαστούν τον τόπο και να αφήσουν πίσω μόνο τις… πατημασιές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση