GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Παππάς ντυμένος ναζί και ο Σαμαράς ντυμένος δημοκράτης...

Του Στρατή Μαζίδη. Δεσπόζουν οι αναρτήσεις με τις φωτογραφίες του... νεαρού τότε Χρήστου Παππά μπροστά στη ναζιστική σημαία και με...


Του Στρατή Μαζίδη.

Δεσπόζουν οι αναρτήσεις με τις φωτογραφίες του... νεαρού τότε Χρήστου Παππά μπροστά στη ναζιστική σημαία και με το περιβραχιόνιο των ναζί.
Κατά την ταπεινή μου άποψη και εφόσον επιβεβαιωθεί η γνησιότητα των φωτογραφιών ΑΥΤΟ θα είναι το μεγαλύτερο πλήγμα κατά της Χρυσής Αυγής και όχι τα τηλεοπτικά shows με τις συλλήψεις on camera, τον Ντένζελ Ουάσινγκτον και το Μπρους Γουίλις.

Όπως θα έλεγα ότι πιο πολύ τρώθηκε ο Κασιδιάρης όταν κλωτσούσε και χτυπούσε τη στιγμή της απελευθέρωσης παρά από το κατηγορητήριο.

Σε κάθε περίπτωση αυτοί οι άνθρωποι αυτά υποστηρίζουν. Μας πειράζει ο Παππάς ντυμένος ναζί και πολύ καλά κάνει και μας ενοχλεί διότι αυτοί οι άνθρωποι σκόρπισαν θάνατο και φτώχεια στη χώρα αλλά ο Αντώνης Σαμαράς ντυμένος δημοκράτης δε μας πειράζει;

Ο πρωθυπουργός ως δημοκράτης:

> Συνεχίζει την άγρια φορολογία που έλεγε ότι αποκαθιστούσε

> μας προσκαλεί να μεταβιβάσουμε το σπίτι μας στο δημόσιο αν χρωστάμε, κι ενώ αυτό έχει αντικειμενική αξία € 150.000,00 θα υπολογίζεται με άλλο τρόπο, όπως το πάτημα της κοιλιάς ή το ξύσιμο του αυτιού οπότε όχι μόνο διαγραφή της διαφοράς που θα προκύπτει υπέρ μας δε βλέπω αλλά στο τέλος θα μας ζητά κι άλλα.

> τελικά αντικατέστησε (;) το χαράτσι με ένα πολύ χειρότερο στο οποίο φύτρωσαν διάφοροι ανόητοι συντελεστές όπως η πρόσοψη (!).

> διαβάσαμε σε ιστοσελίδες ότι προείπε και τη δίωξη ακόμη και των ευρωσκεπτικιστών.

> κατάσχει μισθούς, συντάξεις και κατασχέσεις ακόμη και για χρέη στο νεκροταφείο. Ούτε κι οι πρόγονοί μας δε θα ηρεμούν με όσα τραβάμε.

Κι όλα αυτά εν δημοκρατία... freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση