GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου    (μη υποψήφιου βουλευτή). ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ (Απάντηση στο ...

Του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου  
 (μη υποψήφιου βουλευτή).

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
(Απάντηση στο 58 στροφών κεντροαριστερό πλυντήριο).

Η πρωτοβουλία των κατεστημένων δυνάμεων να ποδηγετήσουν τον ανένταχτο προβαδίζοντα, εν είδη προβάτου, ψηφοφόρο του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ και να τον βάλουν στο μαντρί, να τον σφάξει ο τσοπάνος, δεν θα πετύχει!
Στοχεύουν να ονομάσουν το εγχείρημα ΕΛΙΑ…
Μαζεύτηκαν, προκλητικά, οι πολιτικοί « Δάκοι» να φάνε την ιερή Ελληνική ΕΛΙΑ!
Όχι στην πατριδοκαπηλία! Όχι στην πολιτική μεταμφίεση!
Τους ξέρουμε καλά! Είναι οι Εκσυγχρονιστές που κυβέρνησαν μέσα από πολλές θέσεις, ως εμπιστευτικοί Μπίστηδες του συστήματος και είναι υπόλογοι για την οδυνηρή καταστροφή της πατρίδας μας.
Ποιός είναι ο κ Νίκος Αλιβιζάτος;
Ο συντάκτης των συνταγματικών προτάσεων του ΠΑΣΟΚ για την κατάργηση της Ορθοδοξίας, από επίσημης θρησκείας του κράτους και του ορθόδοξου όρκου στην Αγία Τριάδα, από τον εκάστοτε Πρόεδρο Δημοκρατίας.
Ποιος είναι ο κ Νίκος Μουζέλης;
Ο υπέρμαχος της παγκόσμιας διακυβέρνησης (αυτός και ο Γ Παπανδρέου) και πολιτικοκοινωνικός συμβίος της κ Θάλειας Δραγώνα.
Ποιός είναι ο κ Χρήστος Ροζάκης;
Ο πρώην υφυπουργός εξωτερικών επί Σημίτη που προωθούσε την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ και την υπόδουλη γραμμή της Ελληνοτουρκικής φιλίας, που παραιτήθηκε όταν τον αποκάλεσαν Ροζεστάϊν.
Τόσο η φυλλόβιος, όσο η ανθόβιος και άλλο τόσο η καρπόβιος γενιά του πυρηνοτρήτη είναι φαυλόβιοι εχθροί των Ελληνικών πολιτικών ελαιώνων. Φάγανε- ήπιανε υπονόμευσαν το έθνος, πτώχευσαν τον λαό και τώρα έρχονται να μας σώσουν ως λύκοι ενδεδυμένοι με την προβιά!
Οι πολιτικοί ελαιοκτόνοι χρειάζονται ένα καλό πολιτικό μάθημα: «την περιφρόνηση του λαού». Η ελιά και το αμπέλι είναι η ψυχή του ελληνισμού, αυτοί που τα ξεριζώνουν και τα πολεμούν, είναι πλέον γνωστοί.
Το εγχείρημα αυτό με την καθοδήγηση του διαπλεκόμενου συστήματος, είναι προκλητικά υποστηριζόμενο από τα μέσα επιβολής γνώμης.
Ποια η στρατηγική τους;
Μιλούν για έθνος όλοι αυτοί, που υπερασπίζονται την κ Ρεπούση και την παραχάραξη των βιβλίων της ιστορίας;
Μιλούν για πατρίδα, όταν όλοι τους θεωρούν, ότι η Ελλάδα δεν απελευθέρωσε αλλά προσάρτησε την Μακεδονία το 1912;
Μιλούν για μεταρρυθμίσεις όταν οι δικές τους «μεταρρυθμίσεις» μας οδήγησαν στο χείλος του γκρεμού;
Μιλούν για κεντροαριστερά όταν είναι οι υπέρμαχοι του νεοφιλελεύθερου μοντέλου;
Είναι οι μόνιμοι ανησυ-ΧΟΥΝΤΕΣ του κατεστημένου, αυτούς βάζει μπροστά το οικονομικομεταπρατικό παρασκήνιο, να ανοίξουν τον δρόμο στους διαβλητούς πολιτικούς υπαλλήλους του.
Μου αρέσει πάντως ότι αυτές τις μέρες, οι κατ επάγγελμα ανθέλληνες διανοούμενοι μπήκαν στο www.metharros.gr και διάβασαν τα κείμενα μου, για την ενοποίηση των πατριωτικών δυνάμεων και την χάραξη εθνικής στρατηγικής επιβίωσης, καθώς και για το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ που κινείται όλο αυτό το διάστημα σεμνά για να φέρει κοντά τις δημοκρατικές πατριωτικές κινήσεις σε κοινό κυβερνητικό πρόγραμμα.
Ένα όμως ξέχασαν! Ότι η ίδια μάσκα δεν φοριέται δύο φορές από τον ίδιο, γιατί όταν την βγάζει γίνεται πλέον γνωστός. Τώρα έχουν αποκαλυφθεί!
Έχετε υπογράψει πολλά κείμενα από κοινού αγαπητοί κύριοι και όλα αυτά σας συνοδεύουν στην διαδρομή σας χτυπώντας τους τετζερέδες της μνήμης μας…
Σας γνωρίζουμε από ΜΚΟ και κινήσεις διάφορες από όλα τα δημοσίως δρώμενα σας, επομένως άνθρακας ο θησαυρός!
Όποιο σωσίβιο και να φορέσετε στον κ Βενιζέλο, αυτός ως άγκυρα θα βουλιάξει! Είναι γνωστό ότι η απειλή σας στον κ Φ Κουβέλη, ότι θα τον ξεχάσετε στις προεδρικές εκλογές είναι υπολογίσιμη!
Η εθνική αφύπνιση συντελείται μεθοδικά, οπότε θα συναντηθούμε ξανά.
Εσείς, όπως πάντα, με το μέρος του εχθρού!
Εμείς με τους Έλληνες Δημοκρατικούς Πατριώτες!

1 σχόλιο

  1. Άφησαν 2 εκ Έλληνες άνεργους και οι υπόλοιποι είδαν τους μισθούς τους ή τις συντάξεις τους να πετσοκόβονται κατά 40 έως 50%.
    Ταυτόχρονα πολλαπλασίασαν τους φόρους και τα χαράτσια σε ΟΛΟΥΣ και όχι μόνο στους φοροφυγάδες ή όσους έχουν μαύρα λεφτά σε τραπεζικές θυρίδες ή στο εξωτερικό.
    Σήμερα η πλειοψηφία των Ελλήνων πληρώνει ΕΕΤΗΔΕ 2012, ΦΑΠ 2011, ΦΑΠ 2012, ΦΑΠ 2013 και το ΕΕΤΗΔΕ του 2013 ακόμα και σε σπίτια που πληρώνουν δάνεια !
    Του χρόνου φορολογούν και τα ... κοτέτσια και τα κατσάβραχα.
    Πήραν τα λεφτά του κόσμου στο Χρηματιστήριο το 1999, έφαγαν τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων και τα εφάπαξ, τώρα θέλουν να φάνε και τα ακίνητα και τα αυτοκίνητα αλλά και τις καταθέσεις. Σημερινή είδηση : Το ΔΝΤ θέλει κούρεμα καταθέσεων στην Ελλάδα 10% ( σε όλες τις καταθέσεις ; ή μόνο σε όσες είναι πάνω από 100.000 ; ) ή μνημόνιο για 50 χρόνια ! Αυτά κατάφεραν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΔΗΜΑΡ !

    Αυτά βλέπει ο κόσμος και έχει απαξιώσει το πολιτικό σύστημα. Όλα αυτά φταίνε που η Χ.Α έχει φανερό ποσοστό 7-8% ( ενώ πολλοί κρύβουν στις τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις ότι θα την ψηφίσουν ). Η ΝΔ δεν είναι πλέον κεντροδεξιό, αστικό κόμμα, ούτε το ΠΑΣΟΚ σοσιαλδημοκρατικό. Είναι κόμματα των λίγων, των διαπλεκομένων, που έχουν ως στόχο την απόλυτη κυριαρχία τοκογλύφων, κερδοσκόπων και φοροφυγάδων. Το 90% των Ελλήνων θα είμαστε κάτω από το όριο της φτώχειας σε 2 χρόνια κολασμένα! Αυτά ετοίμασαν Πανανδρέου, Παπαδήμος, Βενιζέλος, Σαμαράς και λοιποί για όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση