GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαρτυρία σοκ! Είδαν τον Μπεν στον ίδιο καταυλισμό με τη μικρή Μαρία!

Εξέλιξη κεραυνός! Επί ποδός οι βρετανικές αρχές... Από τη στιγμή που ήρθε στο φως η υπόθεση με τη μικρή Μαρία, που βρέθηκε σε καταυλισμό ...

Εξέλιξη κεραυνός! Επί ποδός οι βρετανικές αρχές...

Από τη στιγμή που ήρθε στο φως η υπόθεση με τη μικρή Μαρία, που βρέθηκε σε καταυλισμό ρομά στα Φάρσαλα, δυο οικογένειες ένιωσαν τη ζεστασιά της αισιοδοξίας να τους πλημμυρίζει. Είναι οι οικογένειες της Μαντλίν ΜακΚαν και του Μπεν Ντίνταμ.

Η Μαντλίν χάθηκε τον Μάιο του 2007 από την Πορτογαλία και ο Μπεν το καλοκαίρι του 1991 από την Κω. Δυο υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει, όπως ακριβώς και αυτή της Μαρίας, που κανείς δεν ξέρει πως και γιατί βρέθηκε στον καταυλισμό των Φαρσάλων.

H ελληνική αστυνομία σε συνεργασία με τον Interpol αναζητά τους πραγματικούς της γονείς αλλά και την πραγματική της ηλικία, αφού δεν αποκλείεται να είναι μεγαλύτερη από 4 ετών. Αναζητούν επίσης το πως βρέθηκε μαζί με το ζευγάρι των τσιγγάνων, με το ενδεχόμενο του κυκλώματος εμπορίας οργάνων να προστίθεται σε εκείνα της εμπορίας βρεφών και της παράνομης αγοραπωλησίας που έμεινε στη μέση.

Και ενώ η υπόθεση ξεσηκώνει παγκόσμιο ενδιαφέρων, έρχεται στο φως μια εξέλιξη που σοκάρει: στον ίδιο καταυλισμό που βρέθηκε η Μαρία, είχαν δει και τον Μπεν Νίνταμ!

Το αποκαλύπτει η Sunday Mirror, που σήμερα δημοσιεύει και συνέντευξη της μητέρας του, Κέρι. «Οι ελληνικές αρχές μας είπαν ότι οι τσιγγάνοι δεν αρπάζουν παιδιά, τώρα ξέρουν ότι το κάνουν», δηλώνει η 41χρονη Κέρι Ντίμαμ και δεν κρύβει πως οι εξελίξεις την κάνουν αισιόδοξη πως μπορεί να βρει τον γιο της, που σήμερα θα είναι 24 ετών.

Η μαρτυρία πως ο Μπεν ήταν τον καταυλισμό των Φαρσάλων έγινε από τον Αντώνη Μπέντζιο, ο οποίος είχε επισκεφτεί τον καταυλισμό αναζητώντας τον δικό του γιο και είδε ένα παιδί που έμοιαζε με τον Μπεν, γράφει η εφημερίδα.

Σύμφωνα με την οικογένεια του Μπεν, έδωσε κατάθεση στην αστυνομία αλλά το στοιχείο δεν «ακολουθήθηκε» ποτέ!

Η μαρτυρία του Μπέντζιου ήρθε σε γνώση της οικογένειας Νίνταμ όταν το 1996, οι παππούδες του παιδιού, Κριστίν και Έντι, τον επισκέφτηκαν στη φυλακή. Όπως αναφέρει η Sunday Mirror: τους είπε ότι ο Μπεν ζούσε με την οικογένεια Κερίμι, πασίγνωστη οικογένεια της Βέροιας. Είπε πως το ήξερε αυτό γιατί το 1991 απέδρασε από τη φυλακή και πήγε να πάρει τον γιο του, Ράμπο, που έμενε με τη συγκεκριμένη οικογένεια.

1 σχόλιο

  1. Η πίεση που δέχεται η ελληνική κοινωνία από την Τρόικα, ΝΔ- ΠΑΣΟΚ ( και με τις πλάτες της ΔΗΜΑΡ ) είναι αφόρητη.

    Αυτή τη στιγμή εκατομμύρια άνθρωποι είναι άνεργοι ή με μισθούς/συντάξεις πείνας, και υποχρεώνονται να πληρώνουν 4 και 5 φόρους σε εισοδήματα, ακίνητα και αυτοκίνητα. Επιπλέον με τους νέους φόρους στα ακίνητα και οικόπεδα του 2014 , καθώς και με την κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά, του χρόνου κάθε οικογένεια θα πληρώνει φόρο άνω των 2500 έως 5000 ευρώ δημιουργώντας μια ... κολασμένη κατάσταση για το 90% των Ελλήνων.

    Όλο αυτό το φορομπηχτικό σκηνικό θα οδηγήσει σε μια σιωπηλή αγανάκτηση που θα εκφραστεί στις κάλπες που θα στηθούν. Τα διαπλεκόμενα ( αστεία ) γκάλοπ είναι εκτός πραγματικότητας, την ώρα που δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι είναι σε διαθεσιμότητα. Ο Σύριζα θα ξεπεράσει το 35% και η Χ.Α το 15 με 20% ( αν δεν υπάρχει ο κόσμος που την ψηφίζει από αγανάκτηση και όχι επειδή πιστεύει την ιδεολογία της θα στραφεί σε όποιο άλλο ακραίο κόμμα εμφανιστεί ). Οι ΑΝΕΛ και το ΚΚΕ θα ξεπεράσουν το ΠΑΣΟΚ, που μαζί με τη ΔΗΜΑΡ θα περάσουν το 3% μόνο αν κατέβουν μαζί ( μαζί θα πιάσουν ένα 4 ώς 5% )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση