GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιχαλολιάκος: Έριξε "άκυρο" στον Λαγό και ζήτησε τον Παππά για "συγκάτοικο" στο κελί

Τον Χρήστο Παππά προτίμησε για συγκάτοικο στο κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος έναντι του...

Τον Χρήστο Παππά προτίμησε για συγκάτοικο στο κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος έναντι του Γιάννη Λαγού, με τον οποίο έμεινε στο ίδιο κελί χθες το βράδυ.
Ο κ Μιχαλολιάκος , όπως μεταδίδει το «protothema.gr», φέρεται να ζήτησε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να μεταφερθεί ο Λαγός σε ξεχωριστό κελί και να συγκατοικήσει με τον υπαρχηγό της ΧΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις προφυλακισμένοι βουλευτές ζήτησαν κουβέρτες και σόμπες για να αντιμετωπίσουν το κρύο, ενώ ζήτησαν επίσης να διαβάζουν τον ημερήσιο τύπο και να παρακολουθούν τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων .
Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις υπόδικοι προαυλίζονται μόνοι τους ενώ η μεταγωγή τους σε πτέρυγα των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού αποφασίστηκε εξαιτίας των έντονων αντιδράσεων των κρατουμένων στις πτέρυγες των ανδρικών φυλακών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση