GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Έχει γίνει ρύθμιση των οφειλών προς το ΙΚΑ

Σε δημοσιεύματα σχετικά με οφειλές του κόμματος προς το ΙΚΑ απάντησε μέσα από ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίζοντας ...


Σε δημοσιεύματα σχετικά με οφειλές του κόμματος προς το ΙΚΑ απάντησε μέσα από ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίζοντας ότι έχει ήδη προχωρήσει σε ρύθμιση των οφειλών της, όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία.

Όπως επισημαίνεται, θα προχωρήσει στην εξ ολοκλήρου αποπληρωμή των οφειλών της προς το ίδρυμα με την καταβολή της δεύτερης δόσης της κρατικής χρηματοδότησης για το 2013.

Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Άφησαν 2 εκ Έλληνες άνεργους και οι υπόλοιποι είδαν τους μισθούς τους ή τις συντάξεις τους να πετσοκόβονται κατά 40 έως 50%.
    Ταυτόχρονα πολλαπλασίασαν τους φόρους και τα χαράτσια σε ΟΛΟΥΣ και όχι μόνο στους φοροφυγάδες ή όσους έχουν μαύρα λεφτά σε τραπεζικές θυρίδες ή στο εξωτερικό.
    Σήμερα η πλειοψηφία των Ελλήνων πληρώνει ΕΕΤΗΔΕ 2012, ΦΑΠ 2011, ΦΑΠ 2012, ΦΑΠ 2013 και το ΕΕΤΗΔΕ του 2013 ακόμα και σε σπίτια που πληρώνουν δάνεια !
    Του χρόνου φορολογούν και τα ... κοτέτσια και τα κατσάβραχα.
    Πήραν τα λεφτά του κόσμου στο Χρηματιστήριο το 1999, έφαγαν τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων και τα εφάπαξ, τώρα θέλουν να φάνε και τα ακίνητα και τα αυτοκίνητα αλλά και τις καταθέσεις. Σημερινή είδηση : Το ΔΝΤ θέλει κούρεμα καταθέσεων στην Ελλάδα 10% ( σε όλες τις καταθέσεις ; ή μόνο σε όσες είναι πάνω από 100.000 ; ) ή μνημόνιο για 50 χρόνια ! Αυτά κατάφεραν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΔΗΜΑΡ !

    Αυτά βλέπει ο κόσμος και έχει απαξιώσει το πολιτικό σύστημα. Όλα αυτά φταίνε που η Χ.Α έχει φανερό ποσοστό 7-8% ( ενώ πολλοί κρύβουν στις τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις ότι θα την ψηφίσουν ). Η ΝΔ δεν είναι πλέον κεντροδεξιό, αστικό κόμμα, ούτε το ΠΑΣΟΚ σοσιαλδημοκρατικό. Είναι κόμματα των λίγων, των διαπλεκομένων, που έχουν ως στόχο την απόλυτη κυριαρχία τοκογλύφων, κερδοσκόπων και φοροφυγάδων. Το 90% των Ελλήνων θα είμαστε κάτω από το όριο της φτώχειας σε 2 χρόνια κολασμένα! Αυτά ετοίμασαν Πανανδρέου, Παπαδήμος, Βενιζέλος, Σαμαράς και λοιποί για όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση