GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κέρδη και… σκέψεις για το «τριφύλλι»

Άλλοι άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά κι άλλοι όχι. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα 3-0 της Κορίνθου σε φιλικό παιχνίδι των δύο ...


Άλλοι άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά κι άλλοι όχι. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα 3-0 της Κορίνθου σε φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων, με τον Γιάννη Αναστασίου να δοκιμάζει πολλά πρόσωπα και σχήματα.
Δύο τέρματα πέτυχε ο Κλωναρίδης, που έδειξε ξανά πως το ‘χει το γκολ, ενώ το σκορ διαμόρφωσε ο Ατζαγκούν –που ανέβηκε πολύ στο δεύτερο μέρος- στο 81’.
«Έκλεψε» τις εντυπώσεις ο Αναστασόπουλος (είχε την ασίστ στο δεύτερο γκολ) και γενικά οι νέοι του τριφυλλιού που πέρασαν στον αγώνα. Μέτριος ξανά ο Μπαϊράμι δεν φάνηκε, Χουχούμης και Σπυρόπουλος προσπαθούσαν, αλλά δεν τους έβγαινε, χωρίς το… κάτι παραπάνω ο Δώνης.
Το ματς
Ο Παναθηναϊκός είναι ο «μεγάλος» και ως τέτοιος μπήκε στον αγώνα θέλοντας να πιέσει και να κλείσει στα καρέ της την Κόρινθο. Οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν, με τον Μπαϊράμι να είναι… εκτός αγώνα, αν και παραλίγο να χριστεί σκόρερ. Ο Σουηδός βγήκε τετ-α-τετ στο 17’, μετά από κλέψιμο και πάσα του Αμπεΐντ, όμως νικήθηκε από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, με τον Κλωναρίδη να παίρνει το ριμπάουντ και να γράφει το 1-0. Τα λεπτά περνούσαν με το τριφύλλι να είναι «νωχελικό» και τον Γιάννη Αναστασίου να μην βλέπει αυτά που περίμενε.
Και παραλίγο οι «πράσινοι» να ισοφαριστούν, όμως το πολύ ωραίο σουτ του Λούβρη σταμάτησε στο δοκάρι του Κοτσόλη με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Ντίνας, Κλωναρίδης και Μπαϊράμι άλλαζαν συνεχώς θέσεις στην τριάδα της επίθεσης, αλλά και πάλι δεν λειτουργούσε η… φάση. Ο Αναστασόπουλος είχε πέρασει ως αλλαγή στον αγώνα (αντί του τραυματία Αμπεΐντ) και με δική του εξαιρετική μπαλιά, ο Κλωναρίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας και έκανε το 2-0 λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους.
Στο δεύτερο μέρος το τέμπο ήταν πιο γρήγορο. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού πέρασε στον αγώνα τους «μικρούς» του τριφυλλιού και αν μη τι άλλο η ομάδα έγινε πιο γρήγορη, βρίσκοντας και κενούς χώρους. Ατζαγκούν και Ντίνας έκαναν κυρίως το παιχνίδι, όπου αμφότεροι είχαν κάποια σουτ για να φανούν απειλητικοί, χωρίς να τα καταφέρνουν, την ώρα που και η Κόρινθος προσπάθησε να μειώσει, όμως το σουτ του Καφαντάρη έφυγε ελάχιστα άουτ.
Η πίεση και το πείσμα του Ατζαγκούν, που έπαιξε πιο μπροστά στην επανάληψη και ήταν πολύ καλύτερος, έφερε αποτέλεσμα, αφού στο 81’ επωφελήθηκε μια καραμπόλα και το γεγονός πως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων ήταν εκτός εστίας και με… χαλαρό πλασέ έκανε το 3-0. Τα τελευταία λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι σημαντικό, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει την φιλική νίκη και τον Αναστασίου να βγάζει πολύτιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του.
Κόρινθος: Αρχοντάκης, Φίλης, Σπυρόπουλος, Τζορμπατζίδης, Ντερτιλής, Μανιάτης, Τσίτσι, Κερμενίδης, Λούβρης (61’ Ντραγκόλοφ), Γκεοργκίεφ, Καφαντάρη.
Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Μέντες, Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Χουχούμης, Δώνης (46’ Σταματάκης), Αμπεΐντ (26’ Αναστασόπουλος), Ατζαγκούν, Μπαϊράμι (62’ Μπαλμπόα), Κλωναρίδης (62’ Μουζακίτης), Ντίνας
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση