GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΣΤΟ "ΑΤΤΙΚΟΝ‏"

Να πληρωθούν όλες οι εφημερίες, χωρίς καμία περικοπή, στους γιατρούς του ΑΤΤΙΚΟΝ και όλα τα δεδουλευμένα στους υπόλοιπους εργαζόμενους. Ν...

Να πληρωθούν όλες οι εφημερίες, χωρίς καμία περικοπή, στους γιατρούς του ΑΤΤΙΚΟΝ και όλα τα δεδουλευμένα στους υπόλοιπους εργαζόμενους.
Να σταματήσει η διοίκηση και μερίδα μεγαλοκαθηγητών την προσπάθεια τρομοκράτησης των γιατρών που αγωνίζονται για το δίκιο τους.

Εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη και αλληλεγγύη του στους ειδικευόμενους γιατρούς του Νοσοκομείου 'Αττικόν', οι οποίοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας από την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, λόγω των απλήρωτων εφημεριών τους επί έξι μήνες στα πλαίσια της διαρκούς υποχρηματοδότησης της δημόσιας υγείας.
Καταδικάζουμε την απροκάλυπτη εκστρατεία εκφοβισμού και αυταρχισμού προς τους ειδικευόμενους γιατρούς από ένα μέρος των μελών ΔΕΠ του Νοσοκομείου. Θέλουν γιατρούς φτηνό επιστημονικό δυναμικό που να προσαρμόζεται ευέλικτα στη λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων σαν επιχειρήσεις.
Γι’ αυτό προσπαθούν να επιβάλλουν σιγή νεκροταφείου. Γι’ αυτό επιλέγουν να απαντούν με τρομοκρατία και απειλές, ακόμα και για πειθαρχικές διώξεις, σε βάρος των ειδικευόμενων γιατρών.
Καταγγέλλουμε την επιδίωξη της ΥΠΕ και της διοίκησης του νοσοκομείου να τροποποιηθούν αναδρομικά τα ήδη πραγματοποιηθέντα προγράμματα και να παρουσιάσουν ψευδώς μικρότερο αριθμό εφημεριών, προκειμένου να προσαρμοστούν στο δραστικά μειωμένα κονδύλια.
Οι νέοι συνάδελφοι δεν πρέπει να υποκύψουν στην προσπάθεια τρομοκράτησής τους .Να μη σταματήσουν τον αγώνα για τις δίκαιες διεκδικήσεις τους, για την υπεράσπιση του αυτονόητου δικαιώματος τους να πληρώνονται για τη δουλειά τους. Να αψηφήσουν τις απειλές.
Τους καλούμε να κλιμακώσουν τους αγώνες τους, να συντονίσουν τη δράση τους με τους υπόλοιπους υγειονομικούς και τους ασθενείς για την πληρωμή των δεδουλευμένων και για τα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.
Να διεκδικήσουμε μαζί μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, κατάργηση των πληρωμών των ασθενών, πλήρη και επαρκή χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό. Να διεκδικήσουμε μαζί αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας – Πρόνοιας, με κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης, για να πάψει η υγεία να είναι εμπόρευμα.
Καλούμε τους συναδέλφους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ,τα σωματεία, τους μαζικούς φορείς να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους στο δίκαιο αγώνα των ειδικευόμενων γιατρών του νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ Με ανακοινώσεις, παραστάσεις διαμαρτυρίας στη διοίκηση με όλους τους τρόπους να απαιτήσουν την άμεση πληρωμή όλων των εφημεριών από τον κρατικό προυπολογισμό.
Για να σπάσει στην πράξη ο φόβος, η τρομοκρατία και η απογοήτευση.
Γραμματεία Αττικής του Π.Α.ΜΕ Υγείας - Πρόνοιας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση