GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια είναι η χρυσαυγίτισα Θέμις Σκορδέλη που συνελήφθη από την αστυνομία;

Συνελήφθη η 50χρονη Θέμις Σκορδέλη κάτοικος της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα. Πριν ενταχθεί στη Χρυσή Αυγή, ήταν μπροστάρισσα στι...


Συνελήφθη η 50χρονη Θέμις Σκορδέλη κάτοικος της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα. Πριν ενταχθεί στη Χρυσή Αυγή, ήταν μπροστάρισσα στις διαμαρτυρίες των κατοίκων του κέντρου των Αθηνών.
Η Χρυσή Αυγή ήθελε να πάρει φήμη και ψήφους από τους κάτοικους του κέντρου της Αθήνας. Ο Άγιος Παντελεήμονας ήταν ότι έπρεπε για να πετύχει αυτό τον σκοπό.

Οι κάτοικοι του κέντρου μαζί με την Θέμις Σορδέλη, έριχναν φυλλάδια προπαγάνδας στα εμπορικά καταστήματα, κάτω από τις χαραμάδες των τζαμαριών, και τους καλούσαν στις διαδηλώσεις στην οδό Αχαρνών.

Η 50χρονη τότε, δεν ήταν φαν της Χρυσής Αυγής, απλά είχε αγανακτήσει με την τεράστια εγκληματικότητα στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονος.

Τα φυλλάδια τα τύπωνε η ίδια σε αντίγραφα, και γενικά, είχε τον πρώτο λόγο στις ομιλίες των κατοίκων. Πολλοί την θυμούνται με μια ντουντούκα στο χέρι, να καλεί τα φοβισμένα γεροντάκια να κατέβουν κάτω στη διαδήλωση.
Τους κάτοικους του Αγίου Παντελεήμονος, τους είχε προσφέρει η Νέα Δημοκρατία αίθουσα που είχε τοπική οργάνωση στην περιοχή για να συζητήσουν τα προβλήματά τους.

Αυτό δεν έγινε ποτε, επειδή δεν το ήθελε η Θέμις Σκορδέλη. Για την ιστορία, εκείνη η συγκέντρωση έγινε σ ένα μεσιτικό γραφείο κοντά στο Α.Τ. του Αγίου Παντελεήμονος.
Ένα άλλο πρόβλημα που είχαν οι κάτοικοι του κέντρου, ήταν οι αντιδιαδηλώσεις των Αναρχικών. Η βίλα της Αμαλίας ήταν το στέκι των αντιεξουσιαστών, και σε πολύ κοντινή απόσταση από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Όταν η Θέμις μαζί με τους κάτοικους διοργάνωναν μια εκδήλωση στις 18:00 μ.μ το απόγευμα, οι αναρχικοί πήγαιναν από τις 16:00 μ.μ και έκαναν κατάληψη την πλατεία.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα.. να ματαιώνονται οι εκδηλώσεις. Τι μπορούσαν να κάνουν οι ηλικιωμένοι απέναντι σε νεαρούς αναρχικούς; Τίποτα!! Έτσι η Χρυσή Αυγή στέλνει τον Ηλία Παναγιώταρο μαζί με μια γυναικά, να τους ενημερώσουν ότι η Χρυσή Αυγή θα τους δώσει το αίσθημα ασφάλειας απέναντί στους "άπλυτους".
Σε μια ιδιωτική συνομιλία με την Σκορδέλη κι άλλους, ο Παναγιώταρος ζητάει να φύγει ο παπάς της εκκλησιάς του Αγίου Παντελεήμονα, επειδή έδινε φαΐ και ρούχα στους μετανάστες.
Σε μια συνάντηση των κατοίκων σε φιλικό σπίτι της Σκορδέλη, μια ομάδα κατοίκων της περιοχής βλέπει με θετικό μάτι τη Χρυσή Αυγή στις μελλοντικές τους διαδηλώσεις.

Οι κάτοικοι νιώθουν έναν φόβο, η θέα των αναρχικών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονος τους τρομάζει.
Έτσι, όταν γίνονται νέες διαδηλώσεις διαμαρτυρίας, η Χρυσή Αυγή φθάνει.
Η 50χρονη Θέμις σκέφτεται σοβαρά να γίνει Χρυσαυγίτισα.
"Βγείτε από τα σπίτια σας, και κατεβείτε στο δρόμο" φώναζε η 50χρονη Θέμις.
Πολλά από τα κανάλια, στο βωμό της τηλεθέασης φιλοξενούσαν την Σκορδέλη στις εκπομπές τους.
Η έκρηξη οργής που είχε, για το υποβαθμισμένο κέντρο των Αθηνών, "κατέκτησε" αρκετούς τηλεθεατές στα νούμερα της τηλεθέασης.
Το επάγγελμα της Θέμις Σκορδέλη ήταν τραπεζικός υπάλληλος. Η Χρυσή Αυγή την κατεβάζει υποψήφια Βουλευτή στις εκλογές του 2012, αλλά δεν εκλέγεται.

trikalaweb.blogspot.gr

3 σχόλια

  1. Και γιατί έχει οικ βοηθό μια αλβανεζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχα ρατσιστρια με αλλοδαπή υπάλληλο ελεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΕΩΡΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ...

    Η θεωρία της εξέλιξης, η θεωρία της σχετικότητας, η θεωρία των τριών κόσμων, η θεωρία του χάους, η θεωρία των παιγνίων, η θεωρία των πάντων και χορδών...

    Μα πάνω από όλες στην κορυφή της πυραμίδας του Έβερεστ, δίπλα στον Θεό, δεξιώς του Πατρός, η «Θεωρία των Θεωριών»:

    Η «Θεωρία των Άκρων» Του Παχέος Εντέρου!

    H Αυτού Ευκοιλιότης Θεωρία Των Πορδών, η οποία εθεμελιώθη επί εμπεριστατωμένης ανάλυσης κοπράνων, που ευρέθησαν από την αρχαιολογική σκαπάνη σε κρυφή, απόκρυφη, υπόγεια χέστρα, κάτωθεν της χρυσοποίκιλτης επιφανείας των χειμερινών ανακτόρων του Αυτοκράτορα Μάξιμου Ζαππείου, ο οποίος την εποχή των μεγάλων επανεκκινήσεων, κατά τας μανούβρας να «ρικαβάρει» (recovery) τις χασούρες εκ των αγοροπωλησιών των πατρίων εδαφών, εβλήθη εξ ακατασχέτου ακρατείας κι εκ του άφθονου σκατού, εξεκωλώθη κι εφλομώθη κι εστουμπώθη η οσμοπαγίς του καθικιού, της αυτού μεγαλειότητος και τοιουτοτρόπως ήρθε στο φως το πιο «σαξές» χέσιμο στην ιστορία της χαμένης αυτοκρατορίας!

    Η θεωρία των πορδών, ισάξια κι ανωτέρα των μαρμάρων του Παρθενώνα, θα ξεσκονιστεί, θα φρεσκαριστεί και θα εκτεθεί, ως της αξίζει, στο νέο μουσείο της Ακρόπολης, όπου το εκ Μεσσήνης αφοσιωμένο προσωπικό, θα της διατηρεί ζεστή κι αχνιστή τη μπόχα, ως κόρην οφθαλμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση