GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις φλόγες επιχείρηση στα Τρίκαλα

Σημαντικές υλικές ζημιές από πυρκαγιά σε επιχείρηση στην Εθνική Οδό Τρικάλων-Καρδίτσας... Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρε...


Σημαντικές υλικές ζημιές από πυρκαγιά σε επιχείρηση στην Εθνική Οδό Τρικάλων-Καρδίτσας...

Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, σήμανε σήμερα στις 2.30 το μεσημέρι, εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε σε επιχείρηση των Τρικάλων επί της Οδού Καρδίτσης.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr 2 πυροσβεστικά οχήματα, έσπευσαν στο σημείο που βρίσκεται η επιχείρηση «Κιούσης Α.Ε. Εθνικές Μεταφορές» και υπό τις οδηγίες του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων Αντώνης Σπανός, επενέβησαν προκειμένου να περιορίσουν τις φλόγες που ξεκίνησαν από γκαράζ-αποθηκευτικό χώρο της επιχείρησης και απειλούσαν όλο το κτίριο αλλά και οικία που βρίσκεται πάνω από την επιχείρηση.

Ταυτόχρονα, οι πυροσβέστες, επενέβησαν πριν η φωτιά αρχίσει να εξαπλώνεται σε γειτονική χορτολιβαδική έκταση.

Από τις φλόγες, καταστράφηκε ολοσχερώς ο αποθηκευτικός χώρος –γκαράζ της επιχείρησης και το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, θα διερευνήσει τα αίτια της πυρκαγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση