GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψυχάρης: Δεν μπορώ να ανεχθώ να είμαι στην αίθουσα μαζί με δολοφόνους

Ο προεδρεύων της συνεδρίασης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, έκλεισε τα μικρόφωνα και δεν του επέτρεψε να συνεχίσει την παρέμβασή του. «Δε...


Ο προεδρεύων της συνεδρίασης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, έκλεισε τα μικρόφωνα και δεν του επέτρεψε να συνεχίσει την παρέμβασή του.
«Δεν μπορώ να ανεχθώ να είμαι στην αίθουσα...

μαζί με δολοφόνους, με αυτούς που δολοφονούν τη Δημοκρατία» είπε ο βουλευτής ης ΝΔ, Ανδρέας Ψυχάρης, κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, σήμερα το πρωί.
Λίγο πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας για την άρση ασυλίας βουλευτών, ο κ. Ψυχάρης επικαλούμενος προσωπικό ζήτημα, πήρε τον λόγο για να δηλώσει ότι δεν μπορεί να ανεχθεί την παρουσία βουλευτών της Χρυσής Αυγής, εναντίον των οποίων έχουν ασκηθεί διώξεις για βαριά εγκλήματα.
Ο προεδρεύων της συνεδρίασης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, έκλεισε τα μικρόφωνα και δεν του επέτρεψε να συνεχίσει την παρέμβασή του.
Στα έδρανα της Χρυσής Αυγής, εκείνη τη στιγμή, βρίσκονταν οι βουλευτές Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Μιχάλης Αρβανίτης.
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση