GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΤΡΟΠΗ: Αυτή είναι η εικόνα στον Ευαγγελισμό - Σαν τα τσουβάλια οι ασθενείς στα ράντζα!

Είναι αδιανόητο: Η φωτογραφία που βλέπετε, τραβήχτηκε στον «Ευαγγελισμό» και δημοσιοποιήθηκε από τον Σύλλογο Ειδικευομένων Ιατρών του νοσ...

Είναι αδιανόητο: Η φωτογραφία που βλέπετε, τραβήχτηκε στον «Ευαγγελισμό» και δημοσιοποιήθηκε από τον Σύλλογο Ειδικευομένων Ιατρών του νοσοκομείου.
1384299_582387778464910_2090780225_n.jpg
«Δεύτερη γενική εφημερία χωρίς αξονικούς τομογράφους» είναι η λεζάντα κάτω από την οποία περιγράφουν τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας.
Δεκάδες ασθενείς με διαφορετικές αρρώστιες είναι στοιβαγμένοι σε ράντζα και δέχονται την θεραπεία τους, η οποία σε αρκετές περιπτώσεις είναι επίπονη, μπροστά σε όλους!
Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία στην σελίδα τους στο facebook, άνθρωπος πέθανε εκεί, δίπλα στους υπόλοιπους ασθενείς και συνοδούς τους.
Όπως χαρακτηριστικά σχολιάζουν οι γιατροί, οι οποίοι δίνουν το 100% του εαυτού τους, αλλά δεν φτάνει, η φωτογραφία δόθηκε στην δημοσιότητα «Για να αποτυπώσουμε το απάνθρωπο κλίμα, στον χώρο αυτό με τις συνθήκες ακριβώς όπως τις βλέπετε. Ένας άνθρωπος διασωληνώθηκε, σε άλλον έγιναν καρδιακές μαλάξεις, και τρίτος δυστυχώς κατέληξε. Όλα αυτά μπροστά στα μάτια των συνοδών και των υπολοίπων αρρώστων».
Η κατάσταση είναι τραγική και όπως περιγράφουν οι γιατροί αναγκάζονται να στέλνουν τους συγγενείς των ασθενών στο Ιπποκράτειο, για να πάρουν τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που κάνουν. Όλα αυτά στην Ελλάδα του 2013...

Μετά την κατακραυγή και αφού πέρασαν αρκετά 24ωρα ταλαιπωρίας για εκατοντάδες ασθενείς, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αξονικός τομογράφος λειτουργεί ξανά το μεσημέρι της Τρίτης. Το ερώτημα είναι πόσο χρόνο θα πάρει να αποκατασταθεί όλη αυτή η κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση