GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήκωσαν χρηματοκιβώτιο ξενοδοχείου στη Σαντορίνη

Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Θήρας, στην προσπάθειά τους να εξιχνιάσουν την κλοπή ενός χρηματ...


Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Θήρας, στην προσπάθειά τους να εξιχνιάσουν την κλοπή ενός χρηματοκιβωτίου από ξενοδοχείο του κοσμοπολίτικου νησιού.
Η κλοπή πρέπει να έγινε τις νυκτερινές ώρες της περασμένης Πέμπτης, όταν οι άγνωστοι δράστες μπήκαν με άγνωστο προς το παρόν τρόπο στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Οία και, χωρίς να τους πάρει είδηση κάποιος, «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο μέσα στο οποίο γνώριζαν πιθανότατα ότι υπήρχε μεγάλο χρηματικό ποσό.
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν εξονυχιστικές έρευνες σε αυτοκίνητα που επιβιβάζονται στο πλοίο της γραμμής από τη Σαντορίνη, ώστε να αποτρέψουν τη διαφυγή των δραστών με την πολύτιμη λεία του, ενώ παράλληλα «χτενίζουν» το νησί μήπως και οι εισβολείς έχουν ξεφορτωθεί το χρηματοκιβώτιο σε κάποια απόμερη περιοχή.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση