GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάντε το κραγιόν να διαρκεί ώρες…

Θέλεις να ακολουθήσεις την πιο hot τάση στο μακιγιάζ και να ποντάρεις σε κραγιόν με έντονο χρώμα. Μάθε πώς να διατηρήσεις τέλειο το ...


Θέλεις να ακολουθήσεις την πιο hot τάση στο μακιγιάζ και να ποντάρεις σε κραγιόν με έντονο χρώμα. Μάθε πώς να διατηρήσεις τέλειο το μακιγιάζ σου όσες ώρες και αν περάσουν.

Δεν χρειάζεται να φρεσκάρεις το κραγιόν σου κάθε 1 ώρα.. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για να παραμείνεις λαμπερή και ξέγνοιαστη σε κάθε σου εμφάνιση.

Βήμα 1ο: Ενυδάτωση
Αν τα χείλη σου είναι ξηρά και αφυδατωμένα, δυστυχώς δεν θα έχεις εντυπωσιακά αποτελέσματα στο μακιγιάζ σου. Ξεκίνησε λοιπόν, ενυδατώνοντας τα χείλη σου. Άπλωσε λίγη βαζελίνη πριν κάνεις οτιδήποτε και «διώξε» τα νεκρά κύτταρα κάνοντας απολέπιση με μια καθαρή οδοντόβουρτσα!(Προσοχή: Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι πολύ μαλακές για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα)

Βήμα 2ο: Το μολύβι
Το μολύβι χειλιών είναι ο βασικότερος σύμμαχός σου για χείλη έντονα και με διάρκεια. Επέλεξε ένα μολύβι στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν σου και τοποθέτησε πρώτα αυτό πάνω στο φυσικό περίγραμμα των χειλιών σου, και έπειτα το κραγιόν.

Βήμα 3ο: Πόνταρε σε ματ υφές
Τα κρεμώδης κραγιόν έχουν πολύ λιγότερη διάρκεια σε αντίθεση με τα ματ. Επένδυσε στην αγορά των super trendy ματ καλλυντικών και δώσε λάμψη στα χείλη σου χρησιμοποιώντας ένα κλασσικό nude λιπ γκλος πάνω από το κραγιόν σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση