GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάμισος και Άρις απειλούν με πλημμύρα το πολεμικό αεροδρόμιο της Μεσσηνίας

Ο Άρις και ο Πάμισος μπορούν να προκαλέσουν πλημμύρα τόσο στο πολεμικό αεροδρόμιο της Καλαμάτας όσο και στις εγκαταστάσεις της Διασπ...


Ο Άρις και ο Πάμισος μπορούν να προκαλέσουν πλημμύρα τόσο στο πολεμικό αεροδρόμιο της Καλαμάτας όσο και στις εγκαταστάσεις της Διασποράς.
Οι εγκαταστάσεις της πολεμικής αεροπορίας κινδυνεύουν επειδή οι δύο ποταμοί έχουν χρόνια να καθαριστούν…
Ο κίνδυνος πλημμύρας του αεροδρομίου και της Διασποράς επισημάνθηκε σήμερα, κατά τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου Καλαμάτας, με θέμα την εφαρμογή προληπτικών μέτρων για την αποτροπή πλημμυρών από έντονα ή ακραία καιρικά φαινόμενα.

Τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει το πολεμικό αεροδρόμιο από τον Πάμισο, στον οποίο υπάρχει πυκνή βλάστηση από καλαμιές, επισήμανε εκπρόσωπος της 120 ΠΕΑ που συμμετείχε στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου, ενώ για την επικινδυνότητα του Άρι μίλησε ο ίδιος ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας. Όπως σημείωσε μάλιστα ο δήμαρχος, πρόσφατα πέρασε στις αρμοδιότητες των Δήμων και η ευθύνη για τα ποτάμια, παρ’ ότι η τοπική αυτοδιοίκηση δεν διαθέτει τους απαιτούμενους πόρους για να ανταποκριθεί σε αυτή την αρμοδιότητα.

radio936.blogspot.gr

1 σχόλιο

  1. Ο εκπρόσωπος της 120 ΠΕΑ δεν γνωρίζει πως ο Άρις είναι χωριό και ο Πάμισος ποτάμι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση