GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να σταματήσει η κατρακύλα...‏

Aπό τον Διονύση Σταμάτη. Όταν η ΝΔ έπαθε κάζο στις εκλογές του ΄09 έμεινε για λίγο μια ξεκρέμαστη μαυροντυμένη χήρα όπου ο αρχηγός της ...

Aπό τον Διονύση Σταμάτη.

Όταν η ΝΔ έπαθε κάζο στις εκλογές του ΄09 έμεινε για λίγο μια ξεκρέμαστη μαυροντυμένη χήρα όπου ο αρχηγός της ούτε γράμμα κάτω από το μαξιλάρι δεν της άφησε και την εγκατέλειψε παίρνοντας τους δρόμους για νέες γεύσεις διότι είχε βαρεθεί πια το γύρο σε πίτα. Μια μάχη για την ηγεσία της Δεξιάς άρχισε και με διάφορες συνταγές επιτυχίας ο συμφοιτητής του ΓΑΠ κ. Σαμαράς εξελέγη ή καλύτερα αναδείχθηκε ο νέος αρχηγός. 
Όλοι μας νοιώθουμε το πολιτικό και οικονομικό κατήφορο από το 2009 έως το σήμερα όπου ο κ. Σαμαράς από το 2012 κυβερνάει τη χώρα ως σκληρός και αδιάλλακτος μονάρχης(σκληρός με τους πολίτες «ο Αντώνης» για τη τρόικα) με συμβούλους που ίσως κάποτε άκουσαν τη προοδευτική σκέψη χωρίς την ικανότητα να την αφομοιώσουν και τώρα με κρυφή μνησικακία του υποδεικνύουν πολιτικές κατευθύνσεις και θεωρίες των δύο άκρων που μπορεί να οδηγήσουν σε νέο διχασμό. Πολλοί επώνυμοι της ΝΔ απορρίπτουν την επικίνδυνη αυτή θεωρία και αναρωτιούνται αν η κυβέρνηση μπει σε μια τάξη παρʼ όλο τα απευθυνόμενα στον όχλο γκάλοπ την «βγάζουν» πρώτη δύναμη. 
Ο σημερινός εχθρός της ΝΔ είναι ο κάποτε καταληψίας σχολείων όπως τον ονομάζει παχουλός πολιτικός της συμπολίτευσης. Άρα καιρός να σταματήσει η κατρακύλα, να μπεί φρένο στη διάλυση του κράτους και μέσω εκλογών να αποφασίσουν οι πολίτες τη μοίρα τους. Ναι , το ξέρουμε τα ΜΜΕ που χαϊδεύουν τη σημερινή εξουσία δε θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια αλλά μαζί με αυτούς τους λίγους που κάνουν κουμάντο στο τόπο θα δώσουν ένα υπέρ πάντων αγώνα να μη χάσουν τα προνόμια που άδικα απολαμβάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση