GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρουμάνος δηλώνει ο νεαρός που μοιάζει στον Μπεν

Ο 23χρόνος Ρουμάνος, ο οποίος βρίσκεται στα γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων της Λεμεσού, είδε το μεσημέρι έκπληκτ...

Ο 23χρόνος Ρουμάνος, ο οποίος βρίσκεται στα γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων της Λεμεσού, είδε το μεσημέρι έκπληκτος το βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται ο ίδιος να παρακολουθεί την εκκλησιαστική λειτουργία του Μεγάλου Σαββάτου. Αμέσως έσπευσε στα γραφεία του ΤΑΕ για να διαπιστώσει τα στοιχεία της υπόθεσης που εξετάζει η Αστυνομία.

Όπως αναφέρουν πηγές του tothemaonline.com, το αγόρι που παρουσιάζεται στο βίντεο, είναι όπως άλλωστε επιβεβαίωσε και ο ίδιος, ο 23χρόνος Ρουμάνος, ο οποίος παρουσιάστηκε το μεσημέρι στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, φορώντας μάλιστα την ίδια φανέλα με αυτή που φαίνεται στο συγκεκριμένο βίντεο.

Αυτό που παραμένει αδιευκρίνιστο, είναι το κατά πόσον, το πρόσωπο στο βίντεο είναι ο μικρός Μπεν, που πιστεύεται ότι έπεσε θύμα απαγωγής, ενώ βρισκόταν με την οικογένεια του για διακοπές στην Κω.

Για το λόγο αυτό, ο νεαρός, έδωσε την γραπτή συγκατάθεση του, για την διενέργεια εξετάσεων DNA.

Πάντως ο 23χρόνος, παρουσίασε στους αστυνομικούς, την πολιτική του ταυτότητα, στην οποία αναγράφεται «γεννηθείς το 1992».

Όπως ανέφερε στην κατάθεση του, ο ίδιος έφτασε στην Κύπρο, τον Ιανουάριο του 2013 για να εργαστεί και εκ τότε διαμένει μόνιμα στο νησί, μαζί με την κοπέλα του και τους συγγενείς της, ενώ και οι δύο του γονείς κατάγονται από τη Ρουμανία.

Την ίδια ώρα φέρεται να δήλωσε ότι δεν έχει ταξιδέψει ποτέ στην Ελλάδα, όμως η πληροφορία αυτή, δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί στα σίγουρα, καθώς ο μικρός τότε, Μπέν Νίντμαν, είχε πέσει, όπως πιστεύεται θύμα απαγωγής το 1991, ενώ ήταν 21 μόλις μηνών, άρα είναι πολύ πιθανόν να μην θυμάται, σε μία τόσο νεαρή ηλικία που βρισκόταν, ή τι είχε συμβεί.

Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση