GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Breaking News: Βρες το χαμένο/κλεμμένο Android σου… από τη Google

Με post στο επίσημο blog του Android η Google ανακοινώνει πως πολύ σύντομα, θα δώσει σε όλους όσους έχουν smartphone με Android έκδοσης α...

Με post στο επίσημο blog του Android η Google ανακοινώνει πως πολύ σύντομα, θα δώσει σε όλους όσους έχουν smartphone με Android έκδοσης από 2.2 και πάνω, ένα εργαλείο που θα τους επιτρέπει να το εντοπίσουν, αν το έχουν χάσει ή τους το έχουν κλέψει.

Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή που θα ονομάζεται Android Device Manager και θα επιτρέπει στους περισσότερους χρήστες να εντοπίζουν την συσκευή τους σε πραγματικό χρόνο στα Google maps, να ενεργοποιούν το κουδούνισμα, ακόμα και να σβήνουν τα δεδομένα τους από τη συσκευή. Σύμφωνα με αυτή την πρώτη δημοσίευση, το μόνο που θα χρειάζεται να έχετε είναι ο λογαριασμός σας Google.

Ακόμα δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες γι αυτή την εφαρμογή, υποθέτουμε όμως πως πολύ σύντομα θα μάθουμε εφόσον η Google μιλάει για release στα τέλη Αυγούστου. Εν τω μεταξύ, η εταιρεία ανέβασε και ένα πολύ ενδιαφέρον post για απλές πρακτικές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να προστατέψετε από διάφορους κινδύνους το smartphone σας, αυτό το καλοκαίρι. Μέχρι να δείτε στο Google Play την εφαρμογή Android Device Manager, μπορείτε να ενημερωθείτε από εδώ.


www.to-mati.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση