GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπανδρέου στο CNN: Ανακαλύπτοντας ξανά τη χαμένη τέχνη της Δημοκρατίας

Άρθρο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην πρώτη του σελίδα φιλοξενεί το CNN.com μαζί με ένα σύντομο video με αναφορές στην πρ...

Άρθρο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην πρώτη του σελίδα φιλοξενεί το CNN.com μαζί με ένα σύντομο video με αναφορές στην πρόσφατη ομιλία του στο Ted.

Στο video ο κ. Παπανδρέου αναφέρεται το θεσμό του Opengov τον οποίο ίδρυσε ως πρωθυπουργός ενώ στο άρθρο του στέκεται και στην πρωτοβουλία για τη διενέργεια δημοψηφίσματος στην Ελλάδα σχετικά με τις δανειακές συμβάσεις της χώρας.

Περισσότερα εδώ.

3 σχόλια

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περαιτέρω φορολόγηση και νέα μέτρα θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την Χ.Α, δήλωσε βουλευτής της ΝΔ. Σώπα...
    Απλά στις τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις οι περισσότεροι κρύβουν ( για ευνόητους λόγους ) ότι θα ψηφίσουν Χ.Α, ενώ το αποκαλύπτουν σε κατ' ιδίαν συζητήσεις.
    Οι συνεχείς φόροι στα ακίνητα, στα αγροτεμάχια, οικόπεδα, ακόμα και στα μαντριά ( !!! ), οι ΦΑΠ τριών ετών, τα χαράτσια στη ΔΕΗ, οι φόροι εισοδήματος, οι διπλοί φόροι στα αυτοκίνητα, τα τέλη κυκλοφορίας, οι συνεχείς μειώσεις μισθών και συντάξεων, το πετσόκομμα των εφάπαξ, η διατήρηση της φοροδιαφυγής, η κατάργηση του αφορολόγητου στα παιδιά και των φοροαπαλλαγών από το 2014 σε συνδυασμό με την διάχυτη εντύπωση ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ φοβούνται την Χ.Α για να μείνουν ατιμώρητοι όσοι οδήγησαν το 90% των Ελλήνων στην ανεργία ή στη πτώχευση ( δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ με ανοχή της ΔΗΜΑΡ ), όλα αυτά οδηγούν ένα μεγάλο ποσοστό απελπισμένων στη σκέψη να ψηφίσουν την Χ.Α, ακόμα κι αν διαφωνούν κάθετα με την ιδεολογία της και την πρακτική της.
    Η οικονομική πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ οδηγούν στα ύψη την Χ.Α, που διαφορετικά θα είχε κάτω από 1% !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα άκρα δεν βοήθησαν ποτέ στο παρελθόν, αλλά ούτε και τώρα θα βοηθήσουν την χώρα μας. Ψυχραιμία ... Στο κάτω-κάτω όλα στον απλό λαό καταλήγουν. Ποιούς λοιπόν να εκδικηθουμε τους συμπολίτες μας ?

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση