GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα τροπή στο μυστήριο του θανάτου της Diana

Κατ' αποκλειστικότητα η Daily Mail δημοσιεύει φωτογραφία του στρατιώτη των Ειδικών Δυνάμεων της SAS να κάνει δοκιμές με το πυροβ...


Κατ' αποκλειστικότητα η Daily Mail δημοσιεύει φωτογραφία του στρατιώτη των Ειδικών Δυνάμεων της SAS να κάνει δοκιμές με το πυροβόλο όπλο του πάνω από γέφυρα.
Αυτή η φωτογραφία βρέθηκε στο laptop του άνδρα, που μερικές εβδομάδες πριν αποκάλυψε ότι η SAS σχεδίαζε τη δολοφονία της πριγκίπισσας Diana. Αυτή η φωτογραφία έρχεται σαν επιστέγασμα των δηλώσεών του, καθώς αποδεικνύει ότι πραγματικά προπονούνταν άνδρες να πυροβολούν πάνω από γέφυρες στον δρόμο.
Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι από την επαρχία της Ουαλίας και είναι ανάμεσα σε άλλες 90 φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κομπιούτερ του συγκεκριμένου στρατιώτη. Έτσι το μυστήριο για τον θάνατο της αείμνηστης πριγκίπισσας παίρνει νέα τροπή καθώς πλέον γίνεται λόγος και για δολοφονία!
Ο ισχυρισμός της δολοφονίας, που πυροδότησε παγκοσμίως σενάρια συνωμοσιολογίας, ήρθε στη δημοσιότητα από την επιστολή της πεθεράς του στρατιώτη Ν, ο οποίος ήταν βασικός μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του λοχία Danny Nightingale, που κρίθηκε ένοχος σε δεύτερο βαθμό για παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών. Οι αρμόδιοι του υπουργείου Αμύνης ερευνούν επίσης την αποκάλυψη ότι ο άνδρας έχει παρανόμως στην κατοχή του και απόρρητα έγγραφα, βίντεο από τις επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν αλλά και e-mail προς την τότε σύζυγό του όπου προσδιόριζε τη θέση της SAS και των μονάδων των ειδικών δυνάμεων ναυτικού, όπως και ακριβείς χρόνους των αποστολών τους και τις μεθόδους με τις οποίες συνελάμβαναν και σκότωναν αντιπάλους.
Κατά πάσα πιθανότητα οι άνδρες στη φωτογραφία συμμετέχουν σε εκπαιδευτική άσκηση για την καταστολή τρομοκρατικής ενέργειας. Η τακτική έχει στόχο να σταματήσει οποιοδήποτε όχημα που το οδηγεί τρομοκράτης ή βομβιστής και διαφεύγει με υψηλή ταχύτητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση