GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρίσιμες επιδιορθώσεις στο eBay των Windows 8

Η νέα έκδοση της επίσημης εφαρμογής του eBay για τα Windows 8 φέρει σημαντικές επιδιορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις, που α...


Η νέα έκδοση της επίσημης εφαρμογής του eBay για τα Windows 8 φέρει σημαντικές επιδιορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις, που αφορούν υπολογιστές και tablets.

Οι προγραμματιστές του eBay συνιστούν σε όλους τους χρήστες να προχωρήσουν σε ενημέρωση της εφαρμογής το συντομότερο δυνατό. Προς το παρόν δεν έχουν δημοσιευτεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σφάλματα που έχουν εντοπιστεί και επιδιορθωθεί στην αναβαθμισμένη έκδοση.

“Αυτή η έκδοση περιέχει κρίσιμες επιδιορθώσεις σφαλμάτων, παρακαλούμε ενημερώστε άμεσα!” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στο Windows Store.

Το νέο app του eBay συνεχίζει να προσφέρει υποστήριξη για όλες τις εκδόσεις των Windows 8. “Η εφαρμογή του eBay για τα Windows 8.1 επιτρέπει την αξιοποίηση της μεγαλύτερης ηλεκτρονικής αγοράς του κόσμου από όπου και αν βρίσκεστε. Φτιαγμένη με απλό και έξυπνο σχεδιασμό, θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε γρήγορα σε ό, τι θέλετε να κάνετε στο eBay”, αναφέρει η επίσημη περιγραφή της εφαρμογής.

Πηγή: SecNews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση