GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποσχόταν καριέρα μοντέλου σε ανήλικες μέσω Facebook

Το Facebook χρησιμοποιούσε ένας 26χρονος για να «ψαρεύει» ανήλικα κορίτσια και με το πρόσχημα να τις κάνει γνωστές στον χώρο της ομορφιάς...

Το Facebook χρησιμοποιούσε ένας 26χρονος για να «ψαρεύει» ανήλικα κορίτσια και με το πρόσχημα να τις κάνει γνωστές στον χώρο της ομορφιάς τους «έκλεινε» ραντεβού σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας και τις ανάγκαζε να υποκύψουν στις σεξουαλικές του ορέξεις.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς δύο κοριτσιών (μιας δεκατετράχρονης και μιας δεκαπεντάχρονης) κατήγγειλαν το γεγονός στην Αστυνομία. Όπως δήλωσαν, οι κόρες τους μαζί με άλλες δύο συνομήλικες φίλες τους συναντήθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή της Αργυρούπολης με έναν 26χρονο νεαρό. Ο ίδιος τις είχε «γνωρίσει» μέσω facebook.

Μέρα τη μέρα έπεισε τα κορίτσια ότι μπορούν να δουλέψουν στο χώρο της πασαρέλας. Μάλιστα, ο ίδιος παρουσιαζόταν ως εκπρόσωπος οίκων μόδας και υποστήριζε ότι αναζητά ταλέντα στο μόντελινγκ. Ο νεαρός άντρας έβαλε μπροστά το σχέδιό του και με πρόσχημα ότι θέλει να φωτογραφίσει τις κοπέλες έναντι 5.000 έως 16.000 ευρώ κατάφερε τελικά να τις συναντήσει σε ξενοδοχείο στην Αργυρούπολη.

Οι έφηβες πήγαν στο ραντεβού, όμως αντί να ποζάρουν στο φακό έζησαν έναν εφιάλτη, πέφτοντας θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Ενεργό ρόλο είχαν και τρεις ξενοδοχοϋπάλληλοι, ηλικίας από 27 έως 32 ετών.

πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση