GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το FBI ερευνά απειλές κατά του Τεντ Κρουζ, μέσω Twitter

Για πολλούς, είναι αυτή τη στιγμή, ή μάλλον μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα, το πιο μισητό πρόσωπο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο πολ...


Για πολλούς, είναι αυτή τη στιγμή, ή μάλλον μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα, το πιο μισητό πρόσωπο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο πολιτικός που ώθησε τόσο στα όρια τη...

σύγκρουση των Ρεπουμπλικανών με τους Δημοκρατικούς και τον Λευκό Οίκο, για την έγκριση του προϋπολογισμού της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, και την επέκταση του ορίου δανεισμού της αμερικανικής οικονομίας, ώστε να απειλήσει με χρεοκοπία τη μεγαλύτερη οικονομία του πλανήτη.

Ο ίδιος ο Τεντ Κρουζ φυσικά, αισθάνεται… νικητής και τροπαιούχος. Ο Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής έγινε αυτοδικαίως η “επόμενη ελπίδα” του ακραίου και επικίνδυνου Tea Party, βλέποντας τις προσωπικές μετοχές του να ανεβαίνουν σημαντικά σε ένα αμιγώς συντηρητικό ακροατήριο στο εσωτερικό του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. Εκεί δηλαδή όπου οι ακραίοι… κάνουν κουμάντο, έστω κι αν κάθε φορά γνωρίζουν στον επίλογο αυτής της διαδρομής μια ηχηρή πολιτική ήττα.

Ο Τεξανός Γερουσιαστής καθίσταται εκ των πραγμάτων υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές του 2016, στο περιθώριο φυσικά των νέων πολιτικών δεδομένων που θα διαμορφωθούν στην Αμερική μετά τις Ενδιάμεσες Εκλογές του 2014 για τα δυο Σώματα του Κογκρέσου, τη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Το γεγονός λοιπόν ότι ο Τεντ Κρουζ βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας είχε και τις… χαριτωμένες στιγμές του, καθώς δέχτηκε απειλές μέσω Twitter κατά της ζωής του, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν σχετικές έρευνες από το FBI και την Αστυνομία.

Στο Timeline του προσωπικού λογαριασμού του Ted Cruz στο Twitter υπήρχαν… επιθετικά μηνύματα, που τον προειδοποιούσαν για “κακή τύχη”, στην περίπτωση που συνέχιζε τη στρατηγική της τυφλής άρνησης της προοπτικής συμφωνίας με τους Δημοκρατικούς και τον Λευκό Οίκο.

Τέτοιου είδους απειλές βεβαίως είναι απολύτως συνηθισμένες στις ΗΠΑ, μόνο που στην περίπτωση του Τεντ Κρουζ οι αρχές ανησύχησαν περισσότερο, λόγω του γεγονότος ότι ο ίδιος συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή στο πρόσωπό του… προχωρημένο μίσος.
ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση