GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόμμα φτιάχνει και ο Γ. Χατζημαρκάκης

Την δημιουργία κίνησης ελλήνων πολιτών με την οποία θα κατέλθει στις Ευρωεκλογές του επομένου Μαΐου, στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ο ελληνικής ...

Την δημιουργία κίνησης ελλήνων πολιτών με την οποία θα κατέλθει στις Ευρωεκλογές του επομένου Μαΐου, στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός Ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης.
Ο κ. Χατζημαρακάκης επισημαίνει ότι η κίνηση – κόμμα που αυτές τις μέρες συγκροτείται από νέους ανθρώπους όχι μόνον στην ηλικία αλλά και στην πολιτική θα έχει σαφώς φιλοευρωπαϊκή κατεύθυνση και θα έχει ως στόχο να μπορέσει η Ελλάδα να παίξει ρόλο στις εξελίξεις στην Ευρώπη, εξελίξεις που μας αφορούν ως χώρα άμεσα.
«Οραματιζόμαστε μια ΕΕ που θα στηρίζει τα ασθενέστερα μέλη της, θα σέβεται τις ιδιαιτερότητες των Εθνών και θα αντιμετωπίσει καίρια το πρόβλημα της νεανικής ανεργίας. Είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για την Ευρώπη, στις οποίες η Ελλάδα πρέπει να προσπαθήσει να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο»,αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Χατζημαρκάκης στην συνέντευξη του.
Αναφερόμενος στο θέμα του κατοχικού δανείου προς την Γερμάνια, ο κ. Χατζημαρκάκης αναφέρει ότι η χώρα μας πρέπει να το θέσει επίσημα και μάλιστα προτείνει συγκεκριμένα «να επιστραφούν τα χρήματα σε ετήσιες δόσεις και να δοθούν στο Ελληνικό Αναπτυξιακό Ταμείο για τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Αυτό λογικά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί συμβολή στην βελτίωση των ελληνογερμανικών σχέσεων κι όχι πλήγμα.»
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

3 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος26 Οκτ 2013, 3:18:00 μ.μ.

    Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.


    Πίστη στην πατρίδα, πάντα.

    Πίστη σε κόμματα και κυβερνήσεις ΜΌΝΟ όταν το αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κακό για τη κυβέρνηση είναι ότι έχει χάσει το επικοινωνιακό παιχνίδι, πιέζοντας αφόρητα την ελληνική κοινωνία με φορομπηχτικά μέτρα. Τα μέτρα που σχεδιάζει για του χρόνου το Υπουργείο Οικονομικών, σε ακίνητα και εισοδήματα, είναι τέτοια που θα οδηγήσουν τη ΝΔ στα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ κάτω από 10% ! Στα καφενεία έχει χαθεί το παιχνίδι, κι ας λένε άλλα οι στημένες δημοσκοπήσεις ! Οι εκλογές θα είναι σαρωτικές για τα δύο κόμματα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που θα έχουν νέες μεγάλες εκλογικές απώλειες.

    Επίσης, μετά τη δολοφονία 78χρονης στο Χαριλάου Θεσσαλονίκης και του 32χρονου στη Χαλκιδική, στα καφενεία κυκλοφορεί σαν ανέκδοτο : " έκλεισαν φυλακή την Χ.Α, και ξεθάρρεψαν οι δολοφόνοι και οι εγκληματίες και βγήκαν ξανά στη γύρα". Αυτά λέει ο κόσμος και θα δουν ξαφνικά την Χ.Α στο 20 με 25% ... Φορολογικά μέτρα, χαράτσια οδηγούν την Χ.Α στη ύψη, ως αντίδραση ενός λαού "κακοποιημένου και βιασμένου" από την ελληνική πολιτεία.Αυτά λέει ο κόσμος στα καφενεία και σε δημόσιες συζητήσεις. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι κόμματα τελειωμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπούτζουκας Τηλέμαχος26 Οκτ 2013, 3:39:00 μ.μ.

    Πολύτιμες συμβουλές από ένα γέρο αγρότη που φοίτησε στο πανεπιστήμιο της ζωής.

    Οι φράχτες σας θα πρέπει να είναι υψηλοί για τ' άλογα, στενοί για τα γουρούνια, και ανθεκτικοί για τους ταύρους.

    Κρατήστε σε απόσταση τα κουνάβια και τους τραπεζίτες .

    Μια αγριομέλισσα είναι πολύ ταχύτερη ακόμα και από ένα τρακτέρ μάρκας John Deere.

    Συγχωρέστε τους εχθρούς σας. Τσακίζει το μυαλό τους.

    Ένας αξιόλογος άνθρωπος δεν μπορεί να είναι μνησίκακος.

    Δεν μπορείτε να αναιρέσετε μια σκληρή λέξη που είπατε σε κάποιον.

    Όλοι οι δρόμοι έχουν κάποιες λακκούβες.

    Όταν ασχολείσαι με γουρούνια, θα βρωμίσεις και εσύ.

    Τα καλύτερα διδάγματα μας τα δίνει η ίδια η ζωή, και όχι αυτοί που τα κηρύσσουν.

    Τα περισσότερα από αυτά για τα οποία ανησυχούμε, δεν θα συμβούν ποτέ.

    Αν αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε μια τρύπα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να σταματήσετε να σκάβετε.

    Αυτός που σας δημιουργεί τα μεγαλύτερα προβλήματα και πρέπει να αντιμετωπίσετε, είναι αυτός που σας κοιτάζει από τον καθρέφτη κάθε πρωί.

    Μην επιλέξτε να παλέψτε με έναν γέρο. Αν είναι πολύ γέρος για να σας αντιμετωπίσει, απλά θα σας σκοτώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση