GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξι κρητικές για τα Friday's

Αρχικά η γνώμη μου για τέτοιου είδους εστιατόρια

Αρχικά η γνώμη μου για τέτοιου είδους εστιατόρια,με ύφος δήθεν αμερικάνικο, δεν είναι πολύ θετική. Ωστόσο πρέπει να παραδεχθώ πως το φαγητό πάντα είναι αρκετά καλό και σε ποσότητες τέτοιες ώστε να χορταίνεις άμεσα. Το σέρβις δεν είναι καθαρά τυποποιημένο τύπου GOODY’S, που το θεωρώ αρκετά εκνευριστικό αν και αποδοτικό, και με άφησε αρκετά ικανοποιημένο αν και δεν ήταν υπερβολικά γρήγορο.
Όσων αφορά τον χώρο... Η συνέχεια ΕΔΩ

1 σχόλιο

  1. ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ, ΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΡΟΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΛΟΓΩ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΕΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΚΟΥΛΑΓΚ, ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ "ΟΧΙ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ "ΝΑΙ" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση