GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

GPO: Παραμένει τρίτη η Χρυσή Αυγή στην Α' Αθήνας - Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθηνών

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ Αθηνών και του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθηνών καταγράφει νέα δημοσκόπηση της GPO για το newspost.gr. Αναλυ...

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ Αθηνών και του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθηνών καταγράφει νέα δημοσκόπηση της GPO για το newspost.gr.
Αναλυτικότερα στην Α' Αθήνας η ΝΔ συγκεντρώνει 21,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ 20%, η Χρυσή Αυγή 8,5%, το ΚΚΕ 5,9%, το ΠΑΣΟΚ 5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 3,9%, η Δημοκρατική Αριστερά 3,6%, Άλλο 4,5%, Λευκό/άκυρο 2,8%, Δεν θα ψηφίσω 4,7% και Δεν έχω αποφασίσει/Δεν απαντώ 19,9%.
Στη Β΄Αθηνών, ωστόσο, πρώτο κόμμα στην πρόθεση ψήφου εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 24,2% και δεύτερο η Ν.Δ. με 17,0%.
Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 8,2%, το ΚΚΕ με 6,5%, το ΠΑΣΟΚ με 4,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,1% και η ΔΗΜΑΡ με 3,8%. Υψηλό είναι και στη Β’ Αθηνών το ποσοστό των αναποφάσιστων που ανέρχεται στο 18,0%.
Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου - μετά τις αποκαλύψεις για τη Χρυσή Αυγή και την προφυλάκιση στελεχών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση