GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόμβα Πολύδωρα: "H κυβέρνηση νομίζει ότι κυβερνά ηλίθιους!"

Ηχηρή παρέμβαση του πρώην υπουργού... Τη δική του εξήγηση, υπό τη μορφή... καρφιού, για όσα συμβαίνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα μ...


Ηχηρή παρέμβαση του πρώην υπουργού...

Τη δική του εξήγηση, υπό τη μορφή... καρφιού, για όσα συμβαίνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα μεταξύ της κυβέρνησης και της τρόικας έδωσε μέσω του Facebook του ο Βύρων Πολύδωρας.

Σύμφωνα με τον πρώην Υπουργό, η συζήτηση για νέα μέτρα δεν τιμά την κυβερνητική πολιτική, αφού θεωρεί ότι η κυβέρνηση πιστεύει ότι κυβερνά "ηλίθιους" και μπορεί να τους ξεγελά παίζοντας με τις φράσεις.

Δείτε την ανάρτηση του στην σελίδα του στο facebook:

4 σχόλια

  1. ΚΥΡ ΠΟΛΥΖΩΡΑ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΙΑΝΕ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΑΣ ΠΛΑΓΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΘΕΩΣ .ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΙΜΟΣ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΒΥΖΙΑ ΟΜΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πίεση που δέχεται η ελληνική κοινωνία από την Τρόικα, ΝΔ- ΠΑΣΟΚ ( και με τις πλάτες της ΔΗΜΑΡ ) είναι αφόρητη.

    Αυτή τη στιγμή εκατομμύρια άνθρωποι είναι άνεργοι ή με μισθούς/συντάξεις πείνας, και υποχρεώνονται να πληρώνουν 4 και 5 φόρους σε εισοδήματα, ακίνητα και αυτοκίνητα. Επιπλέον με τους νέους φόρους στα ακίνητα και οικόπεδα του 2014 , καθώς και με την κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά, του χρόνου κάθε οικογένεια θα πληρώνει φόρο άνω των 2500 έως 5000 ευρώ δημιουργώντας μια ... κολασμένη κατάσταση για το 90% των Ελλήνων.

    Όλο αυτό το φορομπηχτικό σκηνικό θα οδηγήσει σε μια σιωπηλή αγανάκτηση που θα εκφραστεί στις κάλπες που θα στηθούν. Τα διαπλεκόμενα ( αστεία ) γκάλοπ είναι εκτός πραγματικότητας, την ώρα που δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι είναι σε διαθεσιμότητα. Ο Σύριζα θα ξεπεράσει το 35% και η Χ.Α το 15 με 20% ( αν δεν υπάρχει ο κόσμος που την ψηφίζει από αγανάκτηση και όχι επειδή πιστεύει την ιδεολογία της θα στραφεί σε όποιο άλλο ακραίο κόμμα εμφανιστεί ). Οι ΑΝΕΛ και το ΚΚΕ θα ξεπεράσουν το ΠΑΣΟΚ, που μαζί με τη ΔΗΜΑΡ θα περάσουν το 3% μόνο αν κατέβουν μαζί ( μαζί θα πιάσουν ένα 4 ώς 5% )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση